![]() |
video zo zasadnutia
Ďakujem za možnosť sledovať online zasadnutia. Vďaka dobre zvolenému pomeru kvality obrazu a zvuku, je už možné sledovať zasadnutia aj na cestách, cez mobil.
Len drobná pripomienka. Dvaja, traja, poslanci hovorili na mikrofón veľmi blízko. Technika to už nezvláda a dochádza ku značnému zkresleniu zvuku. video z 3. zasadnutia Mestského zastupiteľstva vo Vrábľoch konaného 13. februára 2019 od 16:30 vo veľkej zasadačke MsÚ. . |
video zo zasadnutia - odpoveď
Dobrý deň peterM,
ďakujeme za spätnú väzbu na video prenos zo zasadnutia mestského zastupiteľstva. Vašu pripomienku budeme konzultovať s poslancami. Nakoľko sa však nejedná o technický nedostatok, ale o ľudský faktor, prosíme o trpezlivosť pri jeho odstraňovaní. Odpoveď vypracoval: Mgr. Viktor Németh, referent OOaS MsÚ Vráble |
Citát:
|
|
Peter (ale i všetci ostatní), netušíme, čo sa stalo. Na to, že nefunguje priamy prenos, alebo teda, že funguje s výraznými výpadkami, sme prišli až počas zasadnutia. A to už na zisťovanie príčin a odstraňovanie nedostatkov skutočne nie je čas. Práve na dnes máme dohodnutú kontrolu systému, tak verím, že dokážeme problém identifikovať a následne odstrániť. A to sme si po minulom zasadnutí zastupiteľstva povedali, že to konečne funguje k našej spokojnosti - asi sme to uriekli ...
|
Už vieme, čo sa deje: vyšší level softvéru vyžaduje vyšší level hardvéru (hm, len kde na to pri tej rýchlosti vývoja nabrať prostriedky?). Pracujeme na odstránení chyby a veríme, že ďalší priamy prenos bude už zasa naozaj v poriadku. Ak by sa ale niečo nekalé udialo, budem vás informovať.
|
Ďakujem za reakciu. Privítal by som viac prenosov, aj z iných akcíí, keď sa už tá technika na to zakúpila. Menšie mestá, obce majú aj vlastnú TV, s pravidelným obsahom o dianí, tu niečo také chýba.
|
Vlastná TV
Za úrad môžem povedať, že nad niečím podobným momentálne neuvažujeme. Pred rokmi rokúcimi sme zavádzali schránkové noviny ako suverénne najlacnejší variant šírenia informácií, vtedy sme to porovnávali s rozhlasovým fm vysielaním a s miestnym tv štúdiom. Je ale pravda, že za roky rokúce sa doba veľmi pohla a technológie sa výrazne priblížili našim možnostiam.
Pokiaľ viem, inovácie v oblasti informovania a komunikácie s verejnosťou malo vo svojom volebnom programe jedno občianske združenie, ktorého zástupcovia sa aj vďaka tomu dostali do mestského zastupiteľstva. Skúsim požiadať zástupcu primátora, aby sa k téme vyjadril. Finálna informácia: prostriedky na miestnu tv v rozpočte mesta na rok 2019 vyčlenené nie sú. |
znovu nefunguje prenos, obraz ide, ale zvuk je taký posekaný, že nieje nič rozumieť.
|
nefunkčný priamy prenos
Aaaaach, hryziem si ruku! Som bezradný a nahnevaný nielen preto, že nevidíte priamy prenos, čo je v zmysle rokovacieho poriadku zastupiteľstva naša povinnosť, ale i preto, lebo zasa budem spracovávať audioarchív z nekvalitného záznamu z diktafónu! Už toho mám dosť, ako sa nedarí! Dohodli sme sa, že tomu dáme ešte poslednú šancu - už som tu písal, že si to vyžaduje "vyšší level hardwéru". Ten, ktorý sme použili teraz, nestačil. Dali sme si týždeň na hľadanie riešenia, ak to ani potom nepôjde, budeme sa musieť obrátiť na externú pomoc. A zasa mi neostáva nič iné, len sa všetkým ospravedlniť ...
|
Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 19:54. |
Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..