jozeF - áno, je pravda, že sídlisko Lúky je celé rozkopané z dôvodu výkopových prác spoločnosťou Telekom. Spoločnosť Telekom zavádza optický kábel a ich povinnosťou je, aby po ukončení prác po sebe zanechali stav ciest a chodníkov v stave, ako to bolo pred začatím prác. Ale podľa mojich informácií sa práce pozastavili z dôvodu, že mesto Vráble si začalo účtovať značne vyššiu cenu za výkopové práce. Spoločnosť Telekom pozastavilo takmer všetky práce vo Vrábľoch.
Myslím si, že čím viac spoločností ( konkurencia ) bude ponúkať pre občanov mesta Vráble svoje služby - rýchly internet, TV , tým lepšie pre zákazníka. Ale tu mi to pripadá, že mesto Vráble robí všetko preto, aby tá konkurencia bola menšia . A tak ľudia, ktorí chceli využívať služby spoločnosti Telekom ( po zavedení optiky rýchlejší internet,kvalitnejší TV - MAGIO TV ) ich nebudú môcť využívať a musia si vybrať resp. zostať v napr. BITCOMP.
Znovu opakujem, zaujímal by ma názor kompetentných z mesta Vráble, aby sa k tomu vyjadrili a vyvrátili moje informácie... Ak sa mýlim, rád by som to vedel....
|