Diskusné fórum mesta Vráble  

Naspäť   Diskusné fórum mesta Vráble > Mesto > Diskusia o meste Vráble

Práca s témou Zobrazenie tém
Starý 11-10-2014, 15:19   #14
pedagogicka02
Junior Member

Registrovaný od: Sep 2014
Počiatočné Podpora kandidátov

Dobrý deň,

Chcela by som sa aj touto cestou ešte raz poďakovať p. MUDr. Kováčovej za pekné vysvetlenie mojej otázky ohľadne jej podpory p. Prešinského za primátora v nadchádzajúcich komunálnych voľbách (stretli sme sa v meste a ochotne mi vysvetlila všetko, čo ma zaujímalo a trápilo).

Teraz už viem, že jej uvedenie ako podporovateľa p. Prešinského na jeho internetovej stránke bolo svojvoľné a bez oprávnenia, a preto po urgenciách napokon muselo byť p. Prešinským odstránené - pretože ona ho v žiadnom prípade nepodporuje. Rovnako sa musia prestať bez oprávnenia zverejňovať staršie fotografie, na ktorých by boli spolu zobrazení p. Kováčová a p. Prešinský, pretože pôvodne vznikli za úplne iným účelom ako voľby, a je teda vylúčené ich používať ako propagáciu kandidáta v komunálnych voľbách. Mrzí ma, že niektorí kandidáti sa v snahe byť zvolení vedia takto nepekne správať voči ostatným spoluobčanom.

Keďže je náročná aj voči sebe, to isté vyžaduje aj od osoby, ktorá by sa uchádzala o post primátora. Tieto požiadavky preto môže splniť iba taký skúsený a kvalitný kandidát, ako je aktuálne iba p. Tóth. Preto je vo Vrábľoch plne na mieste koalícia na čele s primátorom p. Tóthom, zložená z kvalitných kandidátov zo strán SMER-SD, SDKU-DS, ako aj z viacerých nezávislých kandidátov. Teší ma, že je to napokon tak, ako som si myslela - teda že vo Vrábľoch sa konečne spojili kvalitní ľudia bez ohľadu na stranícku príslušnosť, a idú všetci za jeden povraz pracovať pre dobro nášho mesta.

Držím Vám palce !

Marta V.
pedagogicka02 je offline   Odpovedať s citovaním

Práca s témou
Zobrazenie tém

Pravidlá prispievania
Nemôžeš založiť nové vlákno
Nemôžeš odpovedať
Nemôžeš pridať prílohu
Nemôžeš upravovať tvoje odpovede

BB code is zapnutý
Smajlícizapnutý
[IMG] kód je zapnutý
HTML kód je vypnutý
Prejdi na

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 15:49.

Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..