Diskusné fórum mesta Vráble  

Naspäť   Diskusné fórum mesta Vráble > Mesto > Diskusia o meste Vráble

Odpovedať

Práca s témou Zobrazenie tém
Starý 28-11-2012, 13:50   #11
Boris
Junior Member

Registrovaný od: May 2012
Počiatočné Váž.pán Uherecký.

Priznám sa,že som uviedol neoverenú informáciu.Po Vašom vysvetlení som v obraze,ako to bolo.Za výrok neoverenej a nepravdivej informácie sa Vám hlboko ospravedlňujem.
Boris je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 28-11-2012, 14:18   #12
Pavel Uhrecký
Senior Member

Registrovaný od: Oct 2010
Počiatočné Nadriadení,podriadení...

Ďakujem za ospravedlnenie, prijímam ho. Napriek tomu,že sme si uškodili v našich končinách nie je zvykom si priznať chybu. Takže sa nehnevám. Ste rovný chlap. Prajem pekný deň.
Pavel Uhrecký je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 04-12-2012, 20:22   #13
jozok
Member

Registrovaný od: Nov 2011
Počiatočné

No je to dosť smutné, že sa nezapojilo viacej ľudí do témy. Dúfam, že iné témy budú viacej konzultovanejšie. Ale predpokladám, že asi nie bo ľudí zaujímajú skôr psie výkaly, boj s teplom a absolútne nepodstatné témy v meste. Neviem prečo sa ľudia skôr nezaujímajú o dôležité veci ako sú mestsky rozpočet, ziskovosť budov a mestskej firmy vepos, možnosť zlúčenia polikliniky a zubných ambulancií ( už keď sa bude prerábať ) a iné dôležité otázky. Preto tému ukončíme a dáme nejakú novú taktiež zaujímavú co vy nato ???
jozok je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 04-12-2012, 20:58   #14
Marian Libiak
Senior Member

Registrovaný od: Mar 2010
Počiatočné Mestský rozpočet

sa bude schvaľovať na zastupiteľstve 12. 12. 2012 - veľa času na diskusiu nezostáva.
Marian Libiak je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 05-12-2012, 00:24   #15
Pavel Uhrecký
Senior Member

Registrovaný od: Oct 2010
Smile Nadriadení,podriadení...

Citát:
Pôvodne zaslal jozok Zobraz príspevok
No je to dosť smutné, že sa nezapojilo viacej ľudí do témy. Dúfam, že iné témy budú viacej konzultovanejšie. Ale predpokladám, že asi nie bo ľudí zaujímajú skôr psie výkaly, boj s teplom a absolútne nepodstatné témy v meste. Neviem prečo sa ľudia skôr nezaujímajú o dôležité veci ako sú mestsky rozpočet, ziskovosť budov a mestskej firmy vepos, možnosť zlúčenia polikliniky a zubných ambulancií ( už keď sa bude prerábať ) a iné dôležité otázky. Preto tému ukončíme a dáme nejakú novú taktiež zaujímavú co vy nato ???
Vôbec ma neteší keby som túto téma mal ukončiť. No myslím si, že sa do diskusie nezapojili hlavne poslanci aj preto, lebo vedia o téme zrejme viac.Tí poslanci, ktorí niečo vedia aj o zákonoch, majú v tom jasno, že primátor podpíše dohodu na výkon práce so svojou manželkou ako so živnostníčkou (údajne to už verejne oznámil) pričom žiadny so zákonov porušený nebude. Ona sa nebude musieť samozrejme ani vzdať svojho poslaneckého mandátu. Všetci to poznáte " Psy štekajú a karavána ide ďalej...!" Nechcem byť skeptický. Ale aká téma by mohla byť aj úspešná. Keď nenašiel kúsok odvahy ani viceprimátor,ktorý je podľa štatútu predseda redakčnej rady novín Naše Vráble, aby napísal aspoň dva riadky o tom prečo žiadna rada neexistuje, keď som pred časom o novinách písal kriticky. Prajem všetko dobré.
Pavel Uhrecký je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 05-12-2012, 08:37   #16
jozok
Member

Počiatočné

bohuzial nezaujem ludi o veci verejne a ako ste napisali tak ty co mozu ktomu nieco povedat tak su radsej ticho
Starý 05-12-2012, 09:09   #17
Marian Libiak
Senior Member

Počiatočné To nie je nezáujem,

to je negatívna skúsenosť z minulých rokov, kedy som diskutoval na všetky možné témy a bol som mnohokrát veľmi sprosto napadnutý ľuďmi, kotrí boli neinformovaní, ale dostatočne drzí.
Moja rodina nemá záujem čítať urážlivé reakcie na moje príspevky, ťažko sa to vysvetľuje.
Čo chcete počuť na tému nadriadený podriadený? Zákonu takýto stav neodporuje. Podľa môjho osobného názoru je to neetické, aj keď sa jedná o prácu na dohodu. Manželia nemajú pracovať spolu na jednom pracovisku, vždy to vytvára isté podozrenia, ktoré zazneli aj v tejto diskusii. Viac k tomu neviem povedať, každý si vytvorí vlastný názor.
Len upozorňujem, že tento stav ešte nenastal. Sú to len rôzne, nepotvrdené, dohady. Takže kľud...
Postavenie manželky, ako poslankyne vysvetlil p. Uhrecký - tam je to absolútne v poriadku.
A vopred ďakujem za to, ako si to znovu "zlíznem"...
Starý 05-12-2012, 09:58   #18
jozok
Member

Počiatočné

Zdravím pán Libiak. Ja neviem prečo ste taký vstahovačny veď vás tu nik neuráža ani nič podobné ( v tejto téme). Keď čítam váš príspevok tak sa tiež prikláňate k neetickosti stavu. Preto vás touto cestou žiadam o navrhnutie nejakého opatrenia v rámci mestského zastupiteľstva (alebo nie je politická vola) aj keď je to všetko OK podľa zákona. Pekný deň
Starý 05-12-2012, 11:56   #19
Marian Libiak
Senior Member

Počiatočné Nie som vzťahovačný

a píšem o minulosti - treba pozorne čítať. O čo konkrétne ma chcete požiadať? Mestské zastupiteľstvo nemá kompetencie riešiť personálne problémy, ak nastanú, vo vnútri úradu. Zatiaľ sa tu ľudia niečo snažia vykonštruovať... Právny stav je iný...
Starý 07-12-2012, 09:19   #20
jozok
Member

Počiatočné

Pardon preklep a nebojte sa čítam pozorne. To mi je jasné, že vy nemáte právomoc zasahovať do personálnych otázok, ale máte možnosť ako poslanec zastupujúci občanov mesta požiadať na zastupiteľstve o odstúpenie pani poslankyne z morálneho hľadiska. Či vidíte v tom nejaký stranícky problém? A čo sa tu kto snaží vykonštruovať ??? Očividne ani vám nie je po vôli keď si ľudia vyjadria svoj názor. Viete pán Libiak čím ďalej tak tým viacej ľuďom lezie na nervy celé dianie v meste. Posledná tiež zaujímavá vec čo sa na meste udiala je prijatie slečny K. Bodkovej do pracovného pomeru (ja osobne proti nej nič nemám). Viete ako to vyzerá či vlastne tak to aj je, K. Bodková ako členka mládežníckeho parlamentu bola navrhnutá 20. 6. 2012 a zároveň aj zvolená za členku Komisie sociálnej a bytovej. Následne dostala pracovnú ponuku na pracú v meste. To znamená, že ak nie som v mládežníckom parlamente (M. Puškar, A. Dzatko, _C. Blahut – ďalší zamestnanci) prípadne ako pritakávač primátora tak by som s veľkou pravdepodobnosťou nedostal prácu v meste. Bolo toto miesto novo vytvorené alebo sa uvoľnilo? Mesto nerobí ani výberové konanie na obsadzovanie pozícií či? Toto je skôr na novú tému. Neberte to osobne, ale je to realita.
Odpovedať

Práca s témou
Zobrazenie tém

Pravidlá prispievania
Nemôžeš založiť nové vlákno
Nemôžeš odpovedať
Nemôžeš pridať prílohu
Nemôžeš upravovať tvoje odpovede

BB code is zapnutý
Smajlícizapnutý
[IMG] kód je zapnutý
HTML kód je vypnutý
Prejdi na

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 05:36.

Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..