![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
Registrovaný od: May 2012
|
![]() Priznám sa,že som uviedol neoverenú informáciu.Po Vašom vysvetlení som v obraze,ako to bolo.Za výrok neoverenej a nepravdivej informácie sa Vám hlboko ospravedlňujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
Registrovaný od: Oct 2010
|
![]() Ďakujem za ospravedlnenie, prijímam ho. Napriek tomu,že sme si uškodili v našich končinách nie je zvykom si priznať chybu. Takže sa nehnevám. Ste rovný chlap. Prajem pekný deň.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
Registrovaný od: Nov 2011
|
![]() No je to dosť smutné, že sa nezapojilo viacej ľudí do témy. Dúfam, že iné témy budú viacej konzultovanejšie. Ale predpokladám, že asi nie bo ľudí zaujímajú skôr psie výkaly, boj s teplom a absolútne nepodstatné témy v meste. Neviem prečo sa ľudia skôr nezaujímajú o dôležité veci ako sú mestsky rozpočet, ziskovosť budov a mestskej firmy vepos, možnosť zlúčenia polikliniky a zubných ambulancií ( už keď sa bude prerábať ) a iné dôležité otázky. Preto tému ukončíme a dáme nejakú novú taktiež zaujímavú co vy nato ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
Registrovaný od: Mar 2010
|
![]() sa bude schvaľovať na zastupiteľstve 12. 12. 2012 - veľa času na diskusiu nezostáva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
Registrovaný od: Oct 2010
|
![]() Citát:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]() bohuzial nezaujem ludi o veci verejne a ako ste napisali tak ty co mozu ktomu nieco povedat tak su radsej ticho
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]() to je negatívna skúsenosť z minulých rokov, kedy som diskutoval na všetky možné témy a bol som mnohokrát veľmi sprosto napadnutý ľuďmi, kotrí boli neinformovaní, ale dostatočne drzí.
Moja rodina nemá záujem čítať urážlivé reakcie na moje príspevky, ťažko sa to vysvetľuje. Čo chcete počuť na tému nadriadený podriadený? Zákonu takýto stav neodporuje. Podľa môjho osobného názoru je to neetické, aj keď sa jedná o prácu na dohodu. Manželia nemajú pracovať spolu na jednom pracovisku, vždy to vytvára isté podozrenia, ktoré zazneli aj v tejto diskusii. Viac k tomu neviem povedať, každý si vytvorí vlastný názor. Len upozorňujem, že tento stav ešte nenastal. Sú to len rôzne, nepotvrdené, dohady. Takže kľud... Postavenie manželky, ako poslankyne vysvetlil p. Uhrecký - tam je to absolútne v poriadku. A vopred ďakujem za to, ako si to znovu "zlíznem"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]() Zdravím pán Libiak. Ja neviem prečo ste taký vstahovačny veď vás tu nik neuráža ani nič podobné ( v tejto téme). Keď čítam váš príspevok tak sa tiež prikláňate k neetickosti stavu. Preto vás touto cestou žiadam o navrhnutie nejakého opatrenia v rámci mestského zastupiteľstva (alebo nie je politická vola) aj keď je to všetko OK podľa zákona. Pekný deň
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]() a píšem o minulosti - treba pozorne čítať. O čo konkrétne ma chcete požiadať? Mestské zastupiteľstvo nemá kompetencie riešiť personálne problémy, ak nastanú, vo vnútri úradu. Zatiaľ sa tu ľudia niečo snažia vykonštruovať... Právny stav je iný...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]() Pardon preklep a nebojte sa čítam pozorne. To mi je jasné, že vy nemáte právomoc zasahovať do personálnych otázok, ale máte možnosť ako poslanec zastupujúci občanov mesta požiadať na zastupiteľstve o odstúpenie pani poslankyne z morálneho hľadiska. Či vidíte v tom nejaký stranícky problém? A čo sa tu kto snaží vykonštruovať ??? Očividne ani vám nie je po vôli keď si ľudia vyjadria svoj názor. Viete pán Libiak čím ďalej tak tým viacej ľuďom lezie na nervy celé dianie v meste. Posledná tiež zaujímavá vec čo sa na meste udiala je prijatie slečny K. Bodkovej do pracovného pomeru (ja osobne proti nej nič nemám). Viete ako to vyzerá či vlastne tak to aj je, K. Bodková ako členka mládežníckeho parlamentu bola navrhnutá 20. 6. 2012 a zároveň aj zvolená za členku Komisie sociálnej a bytovej. Následne dostala pracovnú ponuku na pracú v meste. To znamená, že ak nie som v mládežníckom parlamente (M. Puškar, A. Dzatko, _C. Blahut – ďalší zamestnanci) prípadne ako pritakávač primátora tak by som s veľkou pravdepodobnosťou nedostal prácu v meste. Bolo toto miesto novo vytvorené alebo sa uvoľnilo? Mesto nerobí ani výberové konanie na obsadzovanie pozícií či? Toto je skôr na novú tému. Neberte to osobne, ale je to realita.
|
![]() |
![]() |