![]() |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
Registrovaný od: Dec 2012
|
![]() Dobrý deň prajem, dlho som hladala kam zaradit moju otazku , nakoniec som sa rozhodla sem,dufam ze sa dockam aj nejakej konkretnej odpovede
![]() Chcela by som sa opytat , že co vsetko by trebalo na to by obcania chceli vybudovat novu ulicu, myslim ako tak ze ked su spojene napr. dve a dve susedske zahrady a medzi nimi vybudovat cestu ktora by bol spojena už z nejakou existujucou cestou. Chcem sa opytat ci je niečo take mozne ,a ak ano co by na to bolo vsetko potrebne , dakujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
Registrovaný od: Oct 2010
|
![]() Poznám váš problém. Mal som v minulosti možnosť takéto problémy riešiť spolu s poslancami MsZ. Od vtedy však uplynulo už 15 rokov a prístup mesta k riešeniu tohoto problému je dnes úplne iný. Som zvedavý kedy niekto z kompetentných bude reagovať a hlavne aká bude odpoveď.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
Registrovaný od: Mar 2010
|
![]() To, že má nick mi nevadí, ale z príspevku vôbec nie je jasné o akú lokalitu sa jedná a hlavne, či už prispievateľ navštívil MsÚ vo Vrábľoch.
Odporúčam najskôr riešiť cez príslušné útvary mesta. Nemyslím si, že by vám nikto v tejto veci neporadil. Ak neuspejete, napíšte sem znovu. S úctou Marian Libiak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Registrovaný od: Oct 2011
|
![]() Pekný deň,
na uvedený príspevok nebolo a nie je možné reagovať z dôvodov, ktoré uvádza tiež poslanec Libiak. Navrhujem vám osobné stretnutie k danej problematike na úrade. Ing. Soňa Červená prednosta MsÚ Vráble Hlavná 1221 952 16 Vráble e-mail: prednosta@vrable.sk tel.: 037 / 7777 013 mobil: 0917 120 818 fax: 037 / 7832304 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
Registrovaný od: Mar 2010
Lokalita: vrable
|
![]() Cicus zrejme nevie ktoré oddelenie treba navštíviť a čo priniesť. Flašu, čokoládu? Projekt? A stačí rukou nakreslený, alebo hneď aj s geoplánom certifikovaného architekta? To sú otázky, na ktoré sa predsa dá odpovedať aj tu, od toho to fórum je. Je predsa úplne jedno o ktorý pozemok ide, postup je rovnaký.
Ja by som teda navrhol vytlačiť si mapu z katasterportálu , rukou zakresliť novú uličku, pripojiť žiadosť a odniesť na podateľnu. Oddelenie životného prostredia a výstavby už k tomu stanovisko dá. |
![]() |
![]() |