Diskusné fórum mesta Vráble  

Naspäť   Diskusné fórum mesta Vráble > Mesto > Diskusia o meste Vráble

Odpovedať

Práca s témou Zobrazenie tém
Starý 13-10-2013, 21:24   #1
Boris
Junior Member

Registrovaný od: May 2012
Počiatočné Dotaz na zodpovedné osoby z Msú.

Poprosil by som o odpoveď zodpovedné osoby o vyjadrenie na Msú. Dňa 12.10.2013 som prechádzal po chodníku medzi Čerešnovým námestím a bankou VUB smer Levice po chodníku pri čerešnovom námestí naproti VUB.Pri prechádzke pribehli pri mňa dvaja páni v zelených vestách,na chrbte mali napísané usporiadateľ,ktorý na mestskom chodníku pýtali odo mňa a okolo pohybujúcich vstupné 2-€.Chcel by som sa spýtať zodpovednej osoby na Msú,či tam mali právo na mestskom chodníku vyberať títo dotyčný páni vstupné?PS:Títo páni usporadetiela mi povedali,že tým pod pod rým mesto,ja som povedal,že podporím asi len majiteľa nemenovaného podniku,ktorého som pozval ich cestou na stretnutnie.Bohužial som pekne v ten večer premokol a pán vedúci neprišiel.Kto vlastne vlastní AMSTERDAM?Ďakujem Msú za odpoveď.
Boris je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 13-10-2013, 21:42   #2
Boris
Junior Member

Registrovaný od: May 2012
Počiatočné

Citát:
Pôvodne zaslal Boris Zobraz príspevok
Poprosil by som o odpoveď zodpovedné osoby o vyjadrenie na Msú. Dňa 12.10.2013 som prechádzal po chodníku medzi Čerešnovým námestím a bankou VUB smer Levice po chodníku pri čerešnovom námestí naproti VUB.Pri prechádzke pribehli pri mňa dvaja páni v zelených vestách,na chrbte mali napísané usporiadateľ,ktorý na mestskom chodníku pýtali odo mňa a okolo pohybujúcich vstupné 2-€.Chcel by som sa spýtať zodpovednej osoby na Msú,či tam mali právo na mestskom chodníku vyberať títo dotyčný páni vstupné?PS:Títo páni usporadetiela mi povedali,že tým pod pod rým mesto,ja som povedal,že podporím asi len majiteľa nemenovaného podniku,ktorého som pozval ich cestou na stretnutnie.Bohužial som pekne v ten večer premokol a pán vedúci neprišiel.Kto vlastne vlastní AMSTERDAM?Ďakujem Msú za odpoveď.
Myslím,že pán vedúci AMSTERDAMU mal prenajaté námestie,ale nie mestské chodníky,ak sa mýlim,prosím zodpovedných pracovníkov aby ma opravili.ĎAKUJEM.
Boris je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 14-10-2013, 13:28   #3
peterM
Senior Member

Registrovaný od: Mar 2010
Lokalita: vrable
Počiatočné

To aj Jadranku spoplatnili? V iných mestách su hodové koncerty zadarmo.
peterM je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 18-10-2013, 12:53   #4
I.Vojtek ved. OPČaSMM
Member

Registrovaný od: Oct 2010
Počiatočné Re:Boris-hodové koncerty

Dobrý deň Boris

Mesto Vráble sprístupnilo plochu Čerešňového námestia organizátorom hodových koncertov(Peter Drahoš a Mládežnícky parlament Vráble) s cieľom spestrenia hodovej atmosféry pre občanov nášho mesta ako aj pre ich hodových hosti – „hodárov“.Súdiac podľa návštevnosti sa tieto podujatia aj napriek možno nie ideálnemu počasiu vydarili.Vzhľadom k tomu , že občania si zvykli na konanie podujatí tohto typu na námestí , budeme sa Boris aj vďaka tvojej poznámke s chodníkmi, detailnejšie zaoberať podmienkami užívania týchto priestorov tak ,aby nedochádzalo k veľkým obmedzeniam užívania priľahlých chodníkov počas týchto akcií.

Vďaka za podnet ,pekný deň.

Imrich Vojtek ved.OPČaSMM
I.Vojtek ved. OPČaSMM je offline   Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou
Zobrazenie tém

Pravidlá prispievania
Nemôžeš založiť nové vlákno
Nemôžeš odpovedať
Nemôžeš pridať prílohu
Nemôžeš upravovať tvoje odpovede

BB code is zapnutý
Smajlícizapnutý
[IMG] kód je zapnutý
HTML kód je vypnutý
Prejdi na

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 19:45.

Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..