![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
Registrovaný od: May 2012
|
![]() Poprosil by som o odpoveď zodpovedné osoby o vyjadrenie na Msú. Dňa 12.10.2013 som prechádzal po chodníku medzi Čerešnovým námestím a bankou VUB smer Levice po chodníku pri čerešnovom námestí naproti VUB.Pri prechádzke pribehli pri mňa dvaja páni v zelených vestách,na chrbte mali napísané usporiadateľ,ktorý na mestskom chodníku pýtali odo mňa a okolo pohybujúcich vstupné 2-€.Chcel by som sa spýtať zodpovednej osoby na Msú,či tam mali právo na mestskom chodníku vyberať títo dotyčný páni vstupné?PS:Títo páni usporadetiela mi povedali,že tým pod pod rým mesto,ja som povedal,že podporím asi len majiteľa nemenovaného podniku,ktorého som pozval ich cestou na stretnutnie.Bohužial som pekne v ten večer premokol a pán vedúci neprišiel.Kto vlastne vlastní AMSTERDAM?Ďakujem Msú za odpoveď.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
Registrovaný od: May 2012
|
![]() Citát:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
Registrovaný od: Oct 2010
|
![]() Dobrý deň Boris
Mesto Vráble sprístupnilo plochu Čerešňového námestia organizátorom hodových koncertov(Peter Drahoš a Mládežnícky parlament Vráble) s cieľom spestrenia hodovej atmosféry pre občanov nášho mesta ako aj pre ich hodových hosti – „hodárov“.Súdiac podľa návštevnosti sa tieto podujatia aj napriek možno nie ideálnemu počasiu vydarili.Vzhľadom k tomu , že občania si zvykli na konanie podujatí tohto typu na námestí , budeme sa Boris aj vďaka tvojej poznámke s chodníkmi, detailnejšie zaoberať podmienkami užívania týchto priestorov tak ,aby nedochádzalo k veľkým obmedzeniam užívania priľahlých chodníkov počas týchto akcií. Vďaka za podnet ,pekný deň. Imrich Vojtek ved.OPČaSMM |
![]() |
![]() |