![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
Registrovaný od: Aug 2011
|
![]() Na internete som sa dočítal, že je v prevádzke cyklotrasa Vtáble - Nitra. Projekt bol financovaný zo zdrojov Európskej únie. Náklady presiahli 433-tisíc eur. Dočítal som sa , že ľudia z dedín Paňa, Malý a Veľký Cetín citujem : " Nová dopravná trasa je určená nie len pre turistov, ale aj na dochádzanie za prácou na bicykli".
Vyskúšal som si túto novú cyklotrasu od Vrábeľ až do Nitry a naspäť. Skutočná cyklotrasa je len na úseku - koniec obce Paňa po koniec obce Janíkovce. Dĺžka 8 km ( aj na tom úseku je to nebezpečné, nakoľko keď sa stretajú dvaja cyklisti proti sebe, tak je to len,len ). Ak sa chce niekto pobicyklovať, tak radšej nech si hľadá inú cyklotrasu. Čo sa týka - III etapy cyklotrasy na úseku Dyčka - Paňa v dĺžke 11,5km, tak je to len informačná tabuľa z oboch strán cesty po ktorej " lietajú "autá. To je všetko. Neviem si niekoho predstaviť , že by využíval túto trasu na cestu do práce - napr. do priemyselného podniku vo Vrábľoch. Cesta Paňa - Dyčka je v hroznom stave. Malo vlastne význam financovať takýto projekt ? Alebo sa máme správať , že nevadí, veď projekt bol financovaný zo zdrojov Európskej únie? Tu je link : https://nitra.dnes24.sk/z-nitry-do-v...lotrasy-339670 https://www.nitralive.sk/vystavba/in...sticky-chodnik Ak sa mýlim, rád sa poučím .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja si viem predstaviť trasy po celých viniciach Vráble ,Dyčka a klasov kde je i veža vyhliadková .Tu by každím našiel pivnice staré ,nové , čierne , víno biele , ružové tmavé i vodu pri kaplnke s pitnej fontánky ,ktorá bude na odpočinkovom priestoru lavičiek a informačných tabul o meste a OZ v meste Atd .
čo _? |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ja si viem predstaviť trasy po celých viniciach Vráble ,Dyčka a klasov kde je i veža vyhliadková .Tu by každím našiel pivnice staré ,nové , čierne , víno biele , ružové tmavé i vodu pri kaplnke s pitnej fontánky ,ktorá bude na odpočinkovom priestoru lavičiek a informačných tabul o meste a OZ v meste Atd .
čo _? |
![]() |