Diskusné fórum mesta Vráble  

Naspäť   Diskusné fórum mesta Vráble > Mesto > Diskusia o meste Vráble

Odpovedať

Práca s témou Zobrazenie tém
Starý 13-10-2019, 20:01   #1
bets
Junior Member

Registrovaný od: Jul 2012
Question Plaváren alebo kulturne centrum?

Dobry den chcela by som sa informovat dostali sme letak ohladom plavarne alebo kulturneho centra, píše sa tam ze ma byt hlasovanie , len akosi nenapisali kedy kde a ako sa bude "hlasovat" dakujem
bets je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 16-10-2019, 11:01   #2
Marian Libiak
Senior Member

Registrovaný od: Mar 2010
Počiatočné Re: Plaváreň alebo kultúrne centrum?

Dobrý deň,
ospravedlňujem sa za meškanie. V podstate som prvú odpoveď napísal obratom, ale nejako zle som ju odoslal a nezobrazila sa. Následne som dva dni čakal, či nie je len nejaký technický problém, ale keďže sa nič pozitívne neudialo, odpovedám ešte raz.
Vkladačka, ktorá bola súčasťou novín mala predovšetkým informatívny charakter ohľadne možností využitia, ktoré plaváreň alebo kultúrne centrum občanom mesta Vráble poskytnú po dobudovaní. Sumy na vybudovanie jednotlivých objektov sú len približné odhady, aby sa vytvorila aspoň aká-taká predstava o tom, čo nás čaká.
Ale k veci... Hlasovanie by malo prebehnúť ešte v tomto roku. Ako spôsoby hlasovania budú ponúknuté
- anketový lístok uverejnený v periodiku Naše Vrábla
- terénny zber, kedy občan bude oslovený anketárom a vyplní príslušný anketový lístok
- elektronické hlasovanie na internetovej stránke mesta
- elektronické hlasovanie na facebookovom profile mesta
- elektronické hlasovanie na mobilnej aplikácii mesta

Hlasovaniu bude predchádzať verejné zhromaždenie občanov k tejto téme.

Dúfam, že som zodpovedal na podnet. Ak bude treba niečo vysvetliť, nech sa páči, som k dispozícii.

Ing. Marian Libiak, zástupca primátora

Naposledy upravil Marian Libiak : 22-10-2019 o 15:15.
Marian Libiak je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 20-10-2019, 17:28   #3
bets
Junior Member

Počiatočné

dakujem velmi pekne za odpoved
Starý 20-10-2019, 20:52   #4
peterM
Senior Member

Lokalita: vrable
Počiatočné

Ako dopadli rokovania o odkúpení bývalého tesláckeho klubu na ul. 1.Mája? Vyriešilo by to väčšinu požiadaviek, aj bez prestavby kina....
Ďakujem za odpoveď.
peterM je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 22-10-2019, 15:13   #5
Marian Libiak
Senior Member

Počiatočné

A kto a s kým rokoval o predaji?
Marian Libiak je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 26-10-2019, 16:11   #6
peterM
Senior Member

Lokalita: vrable
Počiatočné

Odpoveď som našiel v novinách, ktoré prišli včera.
peterM je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 13-05-2020, 21:58   #7
bets
Junior Member

Počiatočné

Zdravim chcela by som sa informovat ci sa nahodou neplanuje od plavarne/kulturneho centra ustupit?? Nakolko situacia je aka je , dakujem
Starý 20-05-2020, 10:09   #8
Eva Repková, MsÚ Vráble
Junior Member

Registrovaný od: Jan 2020
Počiatočné

Problematika plaváreň/kultúrne centrum momentálne nie je, aj vzhľadom na vysokú finančnú náročnosť, stredobodom pozornosti. V obidvoch prípadoch sa jedná o projekt na úrovni 3,5 – 5 mil. €.
Predmetné projekty neboli zrušené, no momentálna finančná situácia, poznačená aj koronakrízou, neumožňuje ich realizáciu.
V súčasnosti mesto rieši v spolupráci so Slovenským zväzom ľadového hokeja možnosť realizácie projektu vybudovania zastrešenej multifunkčnej športovej plochy (MŠP). Momentálne je pripravovaná projektová dokumentácia MŠP. Ak sa bude realizovať, bude umiestnená v areáli ZŠ s MŠ Lúky. Na základe zmluvy, ktorú podpíše SZĽH s mestom Vráble, bude najmenej počas 10 rokov slúžiť aj ako tréningové centrum pre mládež pod vedením skúsených inštruktorov.
Finančná náročnosť MŠP je cca 10 % z nákladov potrebných na vybudovanie plavárne. Multifunkčná športová plocha bude slúžiť pre športové vyžitie počas celého roka – zimná a letná prevádzka.
Verím, že bude prínosom pre občanov mesta a prispeje k možnosti rozšírenia športového vyžitia hlavne v zimnej sezóne.
K riešeniu otázky plaváreň/kultúrne centrum sa po preklenutí následkov koronakrízy vrátime. Otázka kultúry je v súčasnosti riešená prostredníctvom prenájmu kina Tatra a rozšírenia a skvalitnenia aktivít tohto zariadenia.

Odpoveď vypracoval: Ing. Marian Libiak, zástupca primátora
Eva Repková, MsÚ Vráble je offline   Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou
Zobrazenie tém

Pravidlá prispievania
Nemôžeš založiť nové vlákno
Nemôžeš odpovedať
Nemôžeš pridať prílohu
Nemôžeš upravovať tvoje odpovede

BB code is zapnutý
Smajlícizapnutý
[IMG] kód je zapnutý
HTML kód je vypnutý
Prejdi na

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 19:57.

Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..