![]() |
![]() |
#21 |
Senior Member
Registrovaný od: Mar 2010
|
![]() už to tu odznelo. Vzťah poslankyňa - primátor nie je porušením ani zákona, ani etiky. Nie je to pracovno-právny vzťah, je to vzťah založený na vôli občana mesta v komunálnych voľbách. Nemám žiadne právo, ani morálne, zasahovať do tohoto, pochopte to, prosím. Nevidím v tom ani stranícky problém. A nemáte pravdu v tom, že mi nie je po vôli, keď občania vyjadria svoj názor. Len ten názor by mal byť postavený na argumentoch, pravdivých údajoch...
Za personálnu politiku zodpovedá vedenie mesta, verím, že sa niekto k tejto otázke vyjadrí. A vy svoj názor máte možnosť verejne vyjadriť na ktoromkoľvek mestskom zastupiteľstve. Prajem vám pekný víkend... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
Registrovaný od: Oct 2012
|
![]() Boris, pan poslanec Libiak je jediny poslanec v nasom meste, ktory komunikuje s obyvatelmi Vrabel prostrednictvom tohto fora. Mozno ma administrator vymaze, mozno nie (lebo reagujem na Vas prispevok, za co sa ospravedlnujem vopred), ale Vas prispevok je mimo reality. Dakujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
Registrovaný od: Mar 2010
|
![]() to, či viem ešte niečo priniesť, alebo prinášam zhodnotia voliči. Nie mi je ľahostajný ani Váš názor a dosť ma mrzí, že som Vami takto vnímaný.
Uisťujem Vás, že kandidovať budem, pretože ešte stále mám čo ponúknuť, a volič rozhodne. K tomuto rozhodnutiu ma zaväzuje 753 hlasov, ktoré mi vo voľbách 2010 odovzdali občania a ktoré znamenali moje víťazstvo v I. volebnom obvode. Napriek Vášmu pohľadu stále cítim silnú podporu ľudí, ktorí sa na mňa obracajú so svojimi problémami a ja im pri ich riešení rád pomáham. Posledným príkladom je vytvorenie zóny so zníženou rýchlosťou a zákazom vjazdu nákladným motorovým vozidlám na Šafarikovej a Cintorínskej ulici. Toto riešenie vzniklo na základe mojej komunikácie s občanmi a následnej interpelácii. A takýchto prípadov je mnoho. A podobné aktivity vykonáva aj mnoho ďalších poslancov. Ešte poznámka pre jozok - už ste pochopili, prečo sa poslanci nezapájajú do diskusie? Napísali ste mi, že som vzťahovačný. Nie som, len poznám ľudí a viem, že keď si môžu kopnúť, tak si kopnú. Predmetom tejto témy bolo pôvodne niečo iné... Naposledy upravil Marian Libiak : 10-12-2012 o 08:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
Registrovaný od: Nov 2011
|
![]() Pán Libiak mne je to jasné a chápal som to už od začiatku . Viete každý má svoj názor a závisí od ľudí k čomu sa priklonia . Tak isto ako vo vrcholovej politike aj v regionálnej sa nadáva na poslancov, primátorov vedenie a tak. Bohužiaľ proste už je to raz tak a stav je to nemenný, takže keď robíte politiku tak stým proste musíte rátať. Je to smutné , že len vy ako poslanec sa zapájate do tém na fóre aj na základe „kopancov“ ako jediný poslanec. Niektorý občania nemajú vôľu, čas a chuť na osobný rozhovor s poslancom. Však veľmi dobre viete koľko ľudí chodieva na zastupiteľstvá možno 20 a koľko majú Vráble obyvateľov, ale nenadáva 20 ľudí a stovky. Ja osobne proti nikomu na meste nič nemám, ale voda sa káže a víno sa pije v niektorých prípadoch. Dúfam, že sa rozumieme. Preto som poslal na fórum nejaké položky v rozpočte čo sa dajú upraviť a niektoré úplne aj zrušiť. Ak bude čas tak si pozriem aj iné položky a ich ešte pridám do zasadnutia. Vy ako poslanec sa na ne pozrite a skúste to skonštatovať na zastupiteľstve čo sa stým dá spraviť. A ak vás môžem poprosiť a aj ostatných prispievateľov aby sme sa tu neurážali, neosočovali a vážne diskutovali o veciach a problémoch verejných. Pretože aj témou tohto fóra bolo niečo iné a už sa to zvrtlo. Pekný deň
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
Registrovaný od: Feb 2011
|
![]() Citát:
Bohužial jedine p.Libiak posúva podnety od občanov smerom k vedeniu mesta. Mám s tým skúsenosť, nie jednu, že som oslovil terajších aj predošlých poslancov, ale nedokázali odkomunikovať ani to čo som im pripravil, aby to po lopate podal ďalej. Pozrite po mestskom parlamente kto tam je už inventár, a zatiaľ veľa vody nenamútil. Sú to osoby verejne známe, ale verejne slabé. Ak by parlament Mesta Vráble pracoval v takom tempe ako to dokáže udržať p.Libiak, určite by sa veľa vecí poriešilo jednoduchšie. To je môj názor, môžte ma opraviť v čom Marián zlyhal. Sorry p.Libiak, ale ak niekto používa invektívy na rodinných príslušníkov nepatrí do tejto spoločnosti, ako aj meno p.Uhreckej sa tu pretriaslo lebo.... som si myslel. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
Registrovaný od: Nov 2011
|
![]() siska takuto nejaku temu mam pripravenu ale ooooovela neskor ked budu volby to je vhodne obdobie ze ktory poslanec co spravil pre mesto a ake predlozil osobne nevrhy od obyvatelov... teraz je to absolutne nepodstatna tema bo by sa to do volieb premlcalo. ale cez tyzden dam nejaku dalsiu zaujimavu temu kde dufam bude urcite tiez dost citajucich a pripajajucich sa k teme. pekny vecer..
|
![]() |
![]() |