![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
Registrovaný od: Aug 2021
|
![]() Dobrý deň
chcem sa informovať či je v pláne výstavba cyklochodníka v rámci mesta. Ja pracujem v spoločnosti Matador a situácia je tu veľmi zlá. Využívam prepravu kolobežkou a autobusom, dá sa povedať že kombinovanú kedže dochádzam z Levíc ale presun po hlavnej ceste je niekedy dosť nebezpečný. Tak mi skrsla myšlienka opraviť alebo prebudovať chodník na cyklochodník lebo cyklistov a aj kolobežkárov pribúda. Teda moja otázka znie, či mesto uvažuje prebudovať tento chodník v rámci mesta, zo stanice az po Matador. Ďakujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Registrovaný od: Jan 2020
|
![]() Vážený pán Ľuboš,
mesto Vráble v blízkej dobe neuvažovalo s vybudovaním cyklochodníka v tejto lokalite. Po preverení možnej realizácie a vyčíslení nevyhnutných finančných nákladov podnet zaradíme do návrhu investičných akcií na r. 2022. Odpoveď vypracovala: Ing. Elena Gaučíková, vedúca OŽPaV MsÚ Vráble |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
Registrovaný od: Jun 2011
|
![]() Dobrý den
Chcel by som sa spýtať na novú lavku - už dlhšiu domu sa zdá ze práce na nej sú ukončené, kedy by mohla byt otvorená pre verejnost? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() Vážený pán Macák,
oficiálne otvorenie lávky môže prebehnúť až po samotnej kolaudácii, ktorá je naplánovaná po ukončení realizácie diela s názvom: „Cyklistický chodník Nitra – Vráble IV. etapa, 1.časť“. V júli boli dočasne pozastavené stavebné práce, ktoré by mali byť v najbližších dňoch opätovne obnovené. Predpokladané ukončenie prác je v septembri 2021. Odpoveď vypracovala: Ing. Elena Gaučíková, vedúca OŽPaV MsÚ Vráble |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() Dakujem za odpoved pani Repkova, ak by sa dalo nieco podniknut, priniest napad alebo oslovit firmy okolite ktore by pomohli s realizaciou projektu, vieme sa o nieco pokusit, ak to mozem tak jednoducho povedat. Privitali by ste pomoc od obcanov Vrabel, ktori by sa do tohto projektu radi zapojili a dotiahli do uspesneho konca ? Zaujem je urcite. No bolo by to na diskusiu.
Ľuboš Konc Naposledy upravil lubos181 : 31-08-2021 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() Dobrý deň, pán Konc,
ďakujeme a vítame Vašu iniciatívu. Obráťte sa v tejto veci priamo na Ing. Elenu Gaučíkovú, vedúcu Oddelenia životného prostredia a výstavby MsÚ Vráble (tel.: 037 7777 040, vystavba@vrable.sk, elena.gaucikova@vrable.sk), s ktorou si dohodnete termín na stretnutie a ďalšiu spoluprácu. Eva Repková, OOaS MsÚ Vráble |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() Ďakujeme pekne pani Repková za ústretovosť. Určite sa na pani Gaučíkovú obrátime. Po vyhotovení prezentácie sa radi stretneme.
S pozdravom Ľuboš Konc |
![]() |
![]() |