![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
Registrovaný od: Aug 2019
|
![]() Dobrý deň, rád by som sa spýtal mesta Vráble a osoby zodpovedné za predaj pozemkov mesta Vráble, o ktorých nebol nikde vyhlásený konkurz, žiaden inzerát, aukcia či niečo podobné. Vezmime si príklad pozemok pri Tesco Vráble, kde stojí dnes tá “nádherná pumpa”. Vlastníkom pozemku bola pani Skačanová (partnerka pána primatora). Akym spôsobom sa k pozemku pani Skačanová dostala? Nikde som nezaznamenal žiadne info o predaji pozemku. Dnes tam je postavená pumpa ktora ptei firme T a M trans spedition sro. Keď si šikovny človek otvori finstat a pozrie osoby ktorym patri firma T a M trans spedition, najde tam mená Marian Toth a Timea Tothova. Može nam naš primator pan Toth vysvetliť tuto otazku ohladom pozemku pri tescu? Okrem toho su tu dalšie pozemky ktore boli zo dňa na deň pisane na zvučne mená ludí z Vrabel bez toho, aby občania mesta vedeli o akomkolvek predaji danych pozemkov. Vopred velmi pekne ďakujem za vysvetlenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Senior Member
Registrovaný od: Sep 2011
|
![]() Citát:
Citát:
Skus konkretne, mozno ti ako clovek z oboru budem vediet odpovedat. Naposledy upravil jozeF : 24-08-2019 o 03:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Citát:
banditMUSCLe: Pan Jozef, my sme si kedy potykali, keď mi veselo tykáte? Ale okey , to len na margo slušneho spravania, vráťme sa ku téme. Jasne jasne, pozemok bol v r. 2007 riadne predavany cez realitnu kancelariu a mal svoj riadny inzerat, podotykam “ak si dobre pamätáte”. A partnerka pána primatora mala jediná z celeho mesta a okolia záujem o takto lukratívny pozemok. Tieto Vaše krátke odpovede mi úplne stačia. Dúfam, že občania Vrábel si dokážu dať dve a dve dokopy. Mám tu ešte ďalšie témy, ktoré budem nasledujúce týždne otvárať. Sú to témy, ktoré zaujímajú každého jedného poctivého občana mesta Vrábel a nie sú mu ukradnuté. Majte sa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
Registrovaný od: Sep 2011
|
![]() Citát:
http://www.vrable.sk/download_file_f.php?id=931893 P.S.:Vykat ti budem ked dospejes (nie len vekom ale aj rozumom), pretoze vykanie je prejavom úcty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Citát:
Milí občania Vrábel, tu jasne vidíme príklad toho, že ak niekto strká nos do záležitostí, o ktorých by sa v meste nemalo hovoriť a mali by zostať tabu, vyúsťuje to až do arogantného a drzého správania kompetentných, prípadne osôb blízkych dotknutým osobám v tomto článku. Z mojej strany len toľko pán Jozef, každý rozumný človek a občan mesta Vráble si dá dokopy, prečo tento obchod išiel prostredníctvom pani Skačanovej. Bol tam zámer vybudovať pumpu, tak prečo ten pozemok neodkúpila priamo TaMka? Pozemok patril mestu Vráble, primátor bol pán Tóth a víťazka odkúpenia tohto pozemku sa stala pani Skačanová. Myslím, že toto nepotrebuje ďalší komentár. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
Registrovaný od: Jul 2018
|
![]() Dobrý deň,
k téme predaja pozemkov v meste Vráble pri Tescu uvádzam nasledovnú odpoveď: Mestské zastupiteľstvo schválilo uznesením č. 4/2008 predaj pozemku v majetku mesta parc. č. 344/66 o výmere 799 m2, druh pozemku zastavaná plocha a nádvoria v k. ú. Vráble formou obchodnej verejnej súťaže. Informácie o konaní súťaže sú vždy zverejnené v novinách Naše Vráble (2 týždne pred konaním súťaže), na webovej stránke mesta a v mestskom rozhlase min. týždeň pred konaním súťaže. Súťaž sa uskutočnila 26. 3. 2008 a zúčastnili sa jej 3 súťažiaci. Víťazom súťaže sa stal Igor Skačan, čo mestské zastupiteľstvo potvrdilo svojim uznesením č. 17/2008. Na margo predaja pozemkov v majetku mesta len toľko, že mesto Vráble postupuje vždy v súlade so zákonom č. 138/1991 o majetku obcí v jeho platnom znení a prednostne rieši predaje nehnuteľného majetku formou obchodných verejných súťaží, a to aj v čase, keď to ešte neprikazoval zákon. Samotný priebeh súťaží je za účasti súťažiacich, čím je len potvrdená transparentnosť priebehu súťaže. Odpoveď vypracoval: Imrich Vojtek, vedúci OPČaSMM MsÚ Vráble Zároveň potvrdzujem informáciu, ktorá tu už odznela, že medzi primátorom mesta a vlastníkmi firmy TaM trans spedition, s. r. o. nie je žiaden príbuzenský vzťah. Prispievateľ jozeF, Vám patrí moja vďaka, že ste promptne reagovali a ako argumenty ste použili dôvodové správy, ktoré sú zverejnené na webovom sídle mesta, čo len potvrdzuje skutočnosť, že naša snaha o transparentnosť, teda zverejňovanie čo najviac informácií aj spätne do minulosti má svoj zmysel. Prispievateľ banditMUSCLE, keďže ste tu nový užívateľ, chcem Vás zdvorilo poprosiť, aby ste vážili slová, ktoré používate. Je absolútne v poriadku, keď sa pýtate na predaj mestského majetku. Na druhej strane, nie je v poriadku keď píšte o „drzom a arogantnom správaní kompetentných“, ktoré nie je ničím podložené. Verím, že naša ďalšia komunikácia na diskusnom fóre sa bude niesť v znamení vzájomného rešpektu a slušnosti. Odpoveď vypracoval: Mgr. Viktor Németh, referent OOaS MsÚ Vráble |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Citát:
Pán Nemeth, aké slová mám vážiť? Napísal som nejaký vulgarizmus či nejakú urážku? NIE! Pričom kolega , ktorému tu ďakujete mi začal suverénne tykať a byť arogantný. Je to podla Vás normálne? Je skutočne problém, keď sa občan mesta spýta na dianie v rámci mesta? Úprimne Vám poviem, toto je hanba nášho mesta Vaša reakcia pán Nemeth. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
Registrovaný od: Jul 2018
|
![]() Citát:
|
|
![]() |