![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
Registrovaný od: Oct 2010
|
![]() Verejne vyzývam hlavného kontrolóra mesta, členov dozornej rady Vepos s r.o. a tiež poslancov MsZ, aby zabezpečili transparentné - úplné zverejňovanie faktúr na web.stránke tejto spoločnosti tak ako ich zverejňuje mesto na svojej web. stránke. Súčasný spôsob zverejňovania faktúr považujem za neprehľadný čo môžem považovať za účelové. Na faktúrach sa v drvivej väčšine vôbec neuvádza druh dodaného materiálu ako i množstva. Okrem toho na web. stránke spoločnosti je organizačná štruktúra zverejnená len ako schéma bez konkrétnych ľudí a tiež sú tam zmluvy ktoré už nie sú aktuálne. Je zrejmé že nikto z kompetentných nemá záujem o transparentnosť spoločnosti, nakoľko som na tento problém osobne upozorňoval poslancov na zasadnutí MsZ v minulom roku a napriek tomu k žiadnej náprave nedošlo. Dúfam, že sú v MsZ dnes poslanci, ktorí pre transparentnosť hospodárenia spoločnosti Vepos s r.o. niečo urobia.
Naposledy upravil Pavel Uhrecký : 01-09-2019 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
Registrovaný od: Jul 2018
|
![]() Citát:
dávam na vedomie, že o Vašej výzve som informoval vymenovaných adresátov. Odpoveď vypracoval: Mgr. Viktor Németh, referent OOaS MsÚ Vráble Naposledy upravil Viktor Németh, MsÚ Vráble : 03-09-2019 o 13:54. Dôvod: doplnenie podpisu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Citát:
Preverím túto skutočnosť. Ak boli porušené právne predpisy budem konať. O výsledku Vás budem informovať. Odpoveď vypracoval: Ing. Róbert Chudý, hlavný kontrolór mesta Vráble |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() Dobrý deň,
v dňoch 6. - 12. septembra 2019 som vykonal kontrolu v povinnej osobe VEPOS, spol. s r. o., s cieľom kontroly dodržiavania zákona č. 211/2000 o slobodnom prístupe k informáciám pri zverejňovaní faktúr za I. polrok 2019. S výsledkom kontroly boli oboznámení: vedenie mesta Vráble, poslanci MsZ, dozorná rada VEPOS spol. s r. o., konateľ spoločnosti a žiadateľ kontroly. Odpoveď vypracoval: Ing. Róbert Chudý, hlavný kontrolór mesta Vráble |
![]() |
![]() |