Diskusné fórum mesta Vráble  

Naspäť   Diskusné fórum mesta Vráble > Mesto > Životné prostredie a poriadok v meste

Odpovedať

Práca s témou Zobrazenie tém
Starý 04-10-2014, 15:04   #31
Marian Libiak
Senior Member

Registrovaný od: Mar 2010
Počiatočné

Juraj,
Kostolná v mojom prípade znamená jednu z lokalít, ktorej sa treba vážne venovať.
Primátor môže byť hybnou silou, a verím, že bude, no potrebuje podporu poslancov.
Nerád dávam nesplniteľné sľuby, čo by bolo, keby bolo. Ale som pripravený popasovať sa s týmto problémom.
Marian Libiak je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 04-10-2014, 23:36   #32
Pavel Uhrecký
Senior Member

Registrovaný od: Oct 2010
Počiatočné

Marián,
ja som dávnejšie navrhoval Kostolnú ulicu tu na tomto fóre ako Volebnú tému č. 1. My dvaja sme si tam už niečo vzájomne objasňovali. Preto by som bol rád keby si prezradil niečo konkrétnejšie, aké sú tvoje predstavy o riešení aspoň v hrubých rysoch. Lebo problém Kostolnej ulice nie je problémom ani zďaleka len jej obyvateľov,je to problém celého mesta a samozrejme sa to zvlášť týka aj všetkých kresťanov katolíkov. Určite im nemôže byť ľahostajné ako vyzerá blízke okolie Božieho chrámu. Myslím si, že na túto otázku by mali povinné odpovedať všetci kandidáti na post primátora mesta. Voliči by sa ich na to mali na ich predvolebných stretnutiach pýtať. Ja som načrtol určitú líniu v k tejto téme a mám svoju predstavu pretože som už podobné problémy svojho času musel riešiť a musím povedať, že väčšina poslancov sa k problému postavili aj vtedy nezodpovedne, ako by to nebol ich problém. Preto treba urobiť oveľa viac. Budem rád keď máš už niečo premyslené ako chceš postupovať pri riešení a niečo prezradíš či aspoň načrtneš.
Pavel Uhrecký je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 26-08-2015, 10:06   #33
juro.andrla
Junior Member

Registrovaný od: Sep 2010
Počiatočné Kostolná ulica

Chcem upozorniť občanov našej obce, že staré pneumatiky už môžu odkladať nielen v zbernom dvore, ale aj na Kostolnej ulici pri mestom vlastnených domoch. Usudzujem tak podľa toho, že už minimálne 2 mesiace je tam skládka ojazdených pneumatík, priamo na ulici, voľne prístupná komukoľvek. Ukladať pneumatiky je tam možné 24/7, t.j. lepšie ako zberný dvor.
Predpokladám, že mesto to sociálne odkázaným obyvateľom na Kostolnej povolilo, aby mali v zime čím kúriť.
juro.andrla je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 01-02-2016, 21:19   #34
juro.andrla
Junior Member

Registrovaný od: Sep 2010
Počiatočné Kostolná ulica

V auguste 2015 som upozornil na skládku pneumatík priamo na ulici, teraz chcem upozorniť na vyhodené vrecia za starou čov. Vrecia sú od záhradných substrátov a sú plné prázdnych umelohmotných kvetináčov. Podľa mojej mienky toto zbavovanie sa odpadov na Kostolnej ulici alebo v jej blízkom okolí súvisí s celkovým zanedbaným stavom tejto ulice a pravdepodobne aj s výraznou prítomnosťou sociálne odkázaných obyvateľov, ktorých kadejakí chytráci použijú za drobnú úhradu na napr. zbavenie sa odpadu. Usudzujem tak z toho, že k vreciam nevedú koľaje od auta, museli tam byť donesené ručne, najskôr nepozorovanie cez zanedbané, opustené záhrady. Vždy cez víkend.
Vraj sa nejaký poslanec mz z H. Ohaja vyjadril, že Kostolnú netreba riešiť, lebo sme si vraj my, obyvatelia Kostolnej, na tento stav už zvykli. Ak sa tak naozaj vyjadril, odkazujem mu, že na neporiadok a znehodnotený majetok sa zvyknúť nedá.
juro.andrla je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 23-02-2016, 08:29   #35
milos
Junior Member

Registrovaný od: Mar 2011
Počiatočné poslanec z H Ohaja?

Citát:
Pôvodne zaslal juro.andrla Zobraz príspevok
V auguste 2015 som upozornil na skládku pneumatík priamo na ulici, teraz chcem upozorniť na vyhodené vrecia za starou čov. Vrecia sú od záhradných substrátov a sú plné prázdnych umelohmotných kvetináčov. Podľa mojej mienky toto zbavovanie sa odpadov na Kostolnej ulici alebo v jej blízkom okolí súvisí s celkovým zanedbaným stavom tejto ulice a pravdepodobne aj s výraznou prítomnosťou sociálne odkázaných obyvateľov, ktorých kadejakí chytráci použijú za drobnú úhradu na napr. zbavenie sa odpadu. Usudzujem tak z toho, že k vreciam nevedú koľaje od auta, museli tam byť donesené ručne, najskôr nepozorovanie cez zanedbané, opustené záhrady. Vždy cez víkend.
Vraj sa nejaký poslanec mz z H. Ohaja vyjadril, že Kostolnú netreba riešiť, lebo sme si vraj my, obyvatelia Kostolnej, na tento stav už zvykli. Ak sa tak naozaj vyjadril, odkazujem mu, že na neporiadok a znehodnotený majetok sa zvyknúť nedá.
Prepáčte, ale poslanec z H Ohaja? Aj také existuje?
milos je offline   Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou
Zobrazenie tém

Pravidlá prispievania
Nemôžeš založiť nové vlákno
Nemôžeš odpovedať
Nemôžeš pridať prílohu
Nemôžeš upravovať tvoje odpovede

BB code is zapnutý
Smajlícizapnutý
[IMG] kód je zapnutý
HTML kód je vypnutý
Prejdi na

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 11:54.

Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..