![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
Registrovaný od: Jul 2008
|
![]() Vážení priatelia a budúci prispievatelia do fóra,
vzhľadom na to, že už pomerne dlhú dobu je naše fórum napádané útokmi "hackerov" a rôznych iných "technologických produktov", musel som uzatvoriť "VOĽNÉ PRIHLASOVANIE DO FÓRA" z dôvodu jeho ochrany pred stupídnymi odkazmi neprijateľného obsahu. Nenašli sme (nielen my) vhodnú ochranu pred takýmito vstupmi a tak postup na registráciu je v súčasnom období nasledovný: Ak chcete byť prihlásení (aj keď nechcete prispievať, alebo reagovať na príspevky), zavolajte, prosím na 0905 443 241, dohodnem sa s Vami na čase, kedy Vám sprístupním možnosť prihlásenia a na Váš následný telefonát, že ste sa úspešne prihlásili, fórum znovu uzatvorím. Pri ostatnom otvorení fóra, na cca 25 minút, bolo napadnuté šiestimi "prispievateľmi" s adresami s koncovkou .ru a pod. V prípade, že budete mať záujem o prihlásenie, nemusíte sa predstavovať, nemám záujem vedieť kto ste. Mám záujem, aby fórum fungovalo a plnilo svoj účel. Ďakujem za porozumenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ako sa dá na tejto úžasnej stránke deaktivovať profil - účet ?
Ďakujem |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Spodný link "kontaktujte nás" si prosím zaktualizujte. Z neho mi prišla táto odpoveď :
Dobry den, sice prisla Vasa sprava mne - webmastersky ucet (nasa organizacia povodne spravovala Vrabelske forum) ale pred niekolkymi rokmi si celu kontrolu nad forom aj administraciu prebralo mesto Vrable a momentalne Vam neviem povedat kto je administrator fora... Ludia ktori forum spravovali sa menili. Skuste sa prosim obratit na niekoho z mestkeho uradu. Tak sa ešte raz pýtam, ako môžem deaktivovať, zrušiť, registráciu vo fóre ? V nastaveniach mi túto možnosť stránka neponúka. |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() Zrušenie registrácie vo fóre, aj vzhľadom na niekoľko "pirátskych útokov" na fórum, robí momentálne Administrátor.
Želáte si, aby Vám bola zrušená Vaša registrácia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Áno, žiadam o zrušenie registrácie. Ďakujem.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]() Registrácia užívateľa ALMAZIA bola zrušená na vlastnú žiadosť.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dobry den,uz ked nereagujete na spravy tak skusim tu:Ziadam o zrusenie registracie uzivatela Lubica na vlastnu ziadost.Vdaka
|
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]() Vaša registrácia bola na vlastnú žiadosť zrušená...
|
![]() |
![]() |