Diskusné fórum mesta Vráble  

Naspäť   Diskusné fórum mesta Vráble > Mesto > Diskusia o meste Vráble

Odpovedať

Práca s témou Zobrazenie tém
Starý 11-01-2012, 16:12   #1
hráč
Junior Member

Registrovaný od: Jan 2012
Počiatočné Pravda o kostolnej 113/16

Apelujem na názory občanov ktorý sa sťažujú na obyvateľov kostolnej 113/16 .

A ja som jeden z obyvateľov z danej adresy a plno súhlasím zo sťažovateľmi čo sa týka neprispôsobilých občanov na tejto adrese.

Je pravda že niektorí obyvatelia ktorý tu žijú s nami sa nevedia prispôsobiť k dnešnej dobe a správajú sa ako ľudia z praveku. Neustále je tu bordel, krik , vulgarizmy a stále pribúdajú nový ľudia ktorých ani nikto nepozná a správajú sa tu ako keby tu bývali niekoľko rokov a majú tu väčšie slovo ako tí čo tu žijú dlhý čas.Ani sa nečudujem ostatným občanom že majú stále nejaké sťažnosti na tuto adresu ani ja by som nebol inakší keby som mal takých susedov.Načo sa vlastne má človek starať o to aby tu žil normálny život keď iný devastujú to čo sa niekto snaží vybudovať. Takto to ďalej nepôjde,bude to neustále len horšie a horšie pokiaľ daných občanov ktorý tu robia bordel a krik od tadeto neodsťahujú niekam inam. Najlepšie by ich bolo odsťahovať z tohto mesta niekam kde žijú taký istý občania ako sú oni. A potom by tu bol určite pokoj aj poriadok a žilo by tu všetkým oveľa lepšie. Čo sa týka pozemkov v tejto oblasti viem že niektorý sa už pokúšali predať svoje nehnuteľnosti ale keď prišiel kupujúci a zbadal ten bordel, tých ľudí tak si rozmysel svoju kúpu a radšej odišiel. A preto je tu problém predať danú nehnuteľnosť.Keby niektorý občania opustili tuto adresu veľa by sa tu zmenilo k lepšiemu a určite by zmenili názor aj obyvatelia kostolnej ulice, nám by sa tu tiež žilo oveľa lepšie.

Poprosil by som Vás keby ste nás nehádzali všetkých do jedného vreca lebo tu žijú rodiny ktoré sú prispôsobilé.

S pozdravom hráč .

(PS: Čakám na odpoveď)
hráč je offline   Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Tágy
113/16, hrac, kostolna

Práca s témou
Zobrazenie tém

Pravidlá prispievania
Nemôžeš založiť nové vlákno
Nemôžeš odpovedať
Nemôžeš pridať prílohu
Nemôžeš upravovať tvoje odpovede

BB code is zapnutý
Smajlícizapnutý
[IMG] kód je zapnutý
HTML kód je vypnutý
Prejdi na

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 05:53.

Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..