Diskusné fórum mesta Vráble  

Naspäť   Diskusné fórum mesta Vráble > Mesto > Diskusia o meste Vráble

Práca s témou Zobrazenie tém
Starý 04-09-2019, 10:58   #11
banditMUSCLE
Junior Member

Registrovaný od: Aug 2019
Počiatočné

Citát:
Pôvodne zaslal čokyna Zobraz príspevok
Aha, sorry, pracujem na mestskom úrade vo Vrábľoch, stál som pri zrode internetovej komunikácie mesta, zakladal a moderoval som prvé diskusné fóra, všetci ma tu poznajú, tak som podcenil situáciu a nijako som sa nepredstavil. To po prvé.

Po druhé: Ak si myslíte, že som klasický (servilný) úradník, ktorý nedá za pravdu Vám (dofrasa, kto ste Vy, že musíte mať vždy pravdu?!) ani "nikomu inému", haha, tak ste fakt smiešny. Ja som vysvetľoval všetky nepríjemné témy a v diskusiách nastavoval krk verejnosti, keď Vy ste podľa všetkého ešte ani nevedeli čítať! Opýtajte sa, prosím, svojho okolia, s kým diskutujete! Nijako Vás tým nedehonestujem (aj akýkoľvek mladý a neskúsený človek má právo na názor), len sa bránim tomu, že ma nálepkujete! A to ma teda fakt uráža (a možno by stálo za to, ako som písal vyššie, rozdýchať to, premyslieť a pokúsiť sa ospravedlniť, čo Vy pri svojej prezentovanej arogancii asi ale nedokážete) ...

A po tretie, len zopakujem: Ak chcete silou mocou za všetkým vidieť zlých zlých bubákov, klamstvo, podvody, svinstvo a konšpirácie úradníkov slúžiacich oligarchom v krajine Marlboro, tak Vám to zrejme žiadne slušné odpovede nevyhovoria. To dnes už ani nie je o presvedčení, to je už skôr skupinová diagnóza.

Bože, človeče, to máte fakt tak málo sebavedomia a sebaúcty, že sa bojíte počúvať fakty, aj keď sa Vám nepáčia a potrebujete na (pre Vás, nie pre mňa) anonymnom fóre neustále opakovať tú svoju mantru? Ponúkol som Vám riešenie situácie a Vy namiesto odpovede, len znova hľadáte niečo za rohom! A viete prečo? Vám totiž po Vašom poslednom príspevku o žiadne riešenie nejde! Vy potrebujete len neustále opakovať niečo, o čom ste aj bez akýchkoľvek dôkazov presvedčený, že je pravda. Opakovať, aj keď Vás presvedčíme, že to nie je pravda. Opakovať, lebo tísíckrát zopakovaná lož sa pravdou stáva ... Ako som napísal vyššie, toto už je na návštevu lekára (čím by sme mohli túto diskusiu ukončiť).

Ďalšia hanba nášho mesta.

Ako si dovolí úradný pracovník nadávať, útočiť na občana a odporúčať mu lekársku návštevu?

Pán Čokyna, Vy sa nehanbíte zastávať Vašu funkciu a písať sem takéto osočujúce a útočné vyjadrenia na moju osobu? Kto ste, že si dovolíte takto písať?!

Logicky, ak sa ktorýkolvek z občanov Vrábel trochu zamyslí nad tými témamy, ktoré som otvoril tu na fóre, vzbudí to v ňom niekolko otázok, na ktoré hľadá ako občan tohto mesta otázky. Očividne som asi strčil do osieho hniezda ale je mi to jedno, pretože tieto Vaše reakcie ma len utvrdzujú v tom, že sa naozaj niečo deje, niečo , čo by sa slušným občanom nášho mesta nepáčilo.

Vy pán Čokyna ste zamestnancom MsÚ presne tak. No na Vašom mieste by som sa skutočne hanbil to vyhlasovať a písať sem reakcie tohto typu na občana mesta, ktorý sa pýta na tému týkajúcu sa mesta v ktorom žije. Len toľko ku Vám.
banditMUSCLE je offline   Odpovedať s citovaním

Práca s témou
Zobrazenie tém

Pravidlá prispievania
Nemôžeš založiť nové vlákno
Nemôžeš odpovedať
Nemôžeš pridať prílohu
Nemôžeš upravovať tvoje odpovede

BB code is zapnutý
Smajlícizapnutý
[IMG] kód je zapnutý
HTML kód je vypnutý
Prejdi na

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 23:00.

Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..