Diskusné fórum mesta Vráble  

Naspäť   Diskusné fórum mesta Vráble > Mesto > Diskusia o meste Vráble

Odpovedať

Práca s témou Zobrazenie tém
Starý 12-11-2014, 09:55   #61
čokyna
Member

Registrovaný od: Apr 2011
Počiatočné Ukončenie volieb

Priatelia, prosím, vo svojom okolí zisťujem, že sme navyknutí a nastavení na ukončenie volieb o 22:00. Tieto komunálne voľby sa ale končia už o 20:00! Ak môžte, posuňte toto upozornenie ľuďom vo svojej blízkosti (vo vyhlásení o čase a mieste konania volieb, ktoré máme doma už pár týždňov si to určite nie všetci všimli).

Ďakujem
čokyna je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 12-11-2014, 10:49   #62
čokyna
Member

Registrovaný od: Apr 2011
Počiatočné Ak bývate na sídlisku Lúky, viete, kde budete voliť?

Túto informáciu spolu s prehľadnou mapkou rozdelenia ulíc sídliska Lúky do volebných okrskov nájdete v ozname na vrable.sk
čokyna je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 13-11-2014, 00:40   #63
Pavel Uhrecký
Senior Member

Registrovaný od: Oct 2010
Smile "lackov snÁr"

Posledný Informačný list kandidáta na primátora Lacka Prešinskeho v časti LEPŠIE VRÁBLE s názvom Kľúčové oblasti ako zámer čo by chcel aj s jeho adeptami na poslancov uskutočniť sa inak nazvať nedá len ako SNÁR.
Pri prvom čítaní som sa najskôr pousmial, ale potom hlavne pri myšlienke, že Lacko v tom zastupiteľstve sedel 4 roky. Dva prechody na sídlisku, niekoľko parkovacích miest a teraz projekt "AQUARELAXU". To myslí vážne ? To nie je odvážne, ale výsmech voliča. Volič predsa dobre vie aké sú dnes finančné možnosti mesta. Mesto si dnes aj jeho pričinením, neplní niektoré základné povinnosti, populistický rozhadzuje a vo velebnom programe sú zámery megaprojektov. To vôbec nie je seriózne v a férové voči voličovi Lacko !
Pavel Uhrecký je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 13-11-2014, 08:17   #64
jozeF
Senior Member

Registrovaný od: Sep 2011
Počiatočné

Citát:
Pôvodne zaslal Pavel Uhrecký Zobraz príspevok
To vôbec nie je seriózne v a férové voči voličovi Lacko !
p.Uhrecky tiez ked som o tom pocul tak som si povedal “a mame tu dalsieho co slubuje”. p.Presinsky ako jediny si dal vypracovat podklady kde su realne cisla (robim v realitach, zistoval som si to) a mal ich zo sebou aj na vcerajsom stretnuti v zasadacke msu. Ja si skor kladiem otazku co sa robilo na nasom mestskom urade ked ani neexistuje studia realizovatelnosti plavarne vo Vrabloch, ktoru nam slubovali kazde volebne obdobie a po volbach to radsej zmietli zo stola s odpovedou “to je drahe”? p.Presinsky uz teraz spravil pre plavaren vo Vrabloch viac ako vsetci ostatni... Ked som tie cisla videl tak mozem povedat ze nie je to nemozne! Bavil som sa s poslancami okolo p.Presinskeho (niektorych osobne poznam) o sposobe finacovania a sam za seba mozem povedat ze drzim palce nech sa to podari.

Naposledy upravil jozeF : 13-11-2014 o 08:30.
jozeF je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 13-11-2014, 08:51   #65
jozeF
Senior Member

Počiatočné volebne moratorium

Kedze je uz volebne moratorium odporucam uzavriet tuto a ostatne volebne diskusie. Ked spravca uzna za vhodne tak moze vymazat aj moj posledny prispevok. Dakujem
Starý 13-11-2014, 14:30   #66
kovacpet
Junior Member

Registrovaný od: Sep 2014
Počiatočné moratorium

Jozef, sám ste poukázali na volebné moratórium. Tak ho prosím dodržiavajte a vymažte svoj príspevok ospevujúci pána LP. Dovtedy sem uvediem pár faktov na vyrovnanie:

- Málokedy súhlasím s p. Uhreckým, ale tentokrát sa trafil absolútne presne. Lacko je snílek ktorý 90% z toho čo nasľuboval nemá ani len približnú potuchu, ako sa rieši, pretože nič podobné v živote nerobil. Počas štyroch rokov čo bol poslancom tak prvé dva roky dvíhal ruku poslušne ako opička za všetko, čo mu teraz prenáramne prekáža, a celkovo jeho iniciatíva = 0.

- ešte inak: prideľovanie dotácií občianskym združeniam mu údajne vadí. Ako členovi OZ žitavská komunita mu však zázračne nevadilo, keď mesto stáli aktivity združenia na parku žitava státisíce (vtedy ešte korún) vynaložených prostriedkov na údržbe - to však bolo asi podľa neho vtedy správne. Nech sa pozrie úprimne do očí členom ostatných združení a spolkov a povie im, prečo jedni nedostali (skoro) nič, a iní povolanejší disponovali státisícmi. Charakter jeden.

- "taxík" mestskej polície mu vadí ... charakterovi jednému .... nech nájde odvahu a na detektore lži sa ho spýtame, či ho tiež nevyužíval, keď bol ešte v milosti. Ja viem odpoveď už teraz. On však odvahu na detektor nikdy nenájde, pretože dobre vie ako to bolo. Charakter jeden.

- Pretŕhať rodinné väzby naa MsÚ by chcel ... charakter jeden ... Ako to tu už iní predo mnou spomínali, keď si pre svoju manželku vybavil prácu na mestskom úrade, to mu vtedy zázračne nevadilo ... charakterovi jednému ...

- zlepšiť finančnú disciplínu mesta a zrušiť odpúšťanie penálov pre dlžníkov by chcel, charakter jeden .... V sobotu si však urobiť kolotočárske mecheche v areáli jeho podporovateľov, ktorí sú (zdroj: google.sk) úradne zverejnení ako dlžníci daňového úradu, sociálnej poisťovne, ale najmä nášho mesta vráble, je dosť veľká drzosť. Mal získané prostriedky radšej investovať do úhrady podlžností mestu a štátu, nie urobiť mecheche ... charakter jeden.

Pán Jozeff, ak vymažete svoj príspevok, tak vymažem aj tento. Na vyrovnanie.

ďakujem,

PK
kovacpet je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 13-11-2014, 16:54   #67
Peter Bujalko
Junior Member

Registrovaný od: Nov 2014
Počiatočné

Dovoľte mi aby som reagoval na váš príspevok
Na začiatok poviem že nový kandidáti na primátora mesta Vráble nemajú čo stratiť ale môžu získať no terajší primátor môže iba stratiť a nástupom nového primátora dostať sa do nepríjemností lebo nevie ako bude nástupca reagovať na veci ktoré sa udiali za pôsobenia terajšieho primátora.
Toľko len na vysvetlenie tým nezainteresovaným čo nevedia o čo tu ide.Myslel som že do tohto fóra nikdy nezasiahnem ale toto je už vrchol drzosti čo tu predvádzate.Ak chcete niečo napísať tak si to overte je pravda , že moja firma je dlžná tak ako ste to napísali ale keď ste povedali A tak prosím vás povedzte aj B a to že firma je v reštrukturalizácii a že všetci títo veritelia si tieto pohľadávky prihlásili aj s penále a firma ich musí splatiť tak rozhodol súd a pokiaľ by firma nemala dostatok majetku a vypracovaný reštrukturalizačný plán tak by súd žiadnu reštrukturalizáciu nedovolil.
Ja nemám čo skrývať je doba taká aká je a obchod ide tak ako ide a stalo sa že firma nebola schopná splácať svoje záväzky našťastie má dosť majetku a veritelia za zhodli na tom že nám bude umožnené spraviť ozdravné opatrenia.
Aby nevznikali šumy a dohady tak vám teraz aj uvediem aké sú sumy pre jednotlivých veriteľov.
Daňový úrad cca 72000,-EUR
Soc.poisťovňa cca 5900,-EUR
Mesto Vráble cca 15000,-EUR
Aby ste boli v obraze tak majetok firmy je niekde na úrovni koncoročného rozpočtu mesta Vráble.
Mohli by ste vedieť že firma si pri reštrukturalizácii nemôže dovoliť žiadne výdavky okrem tých ktoré schváli správca konkurznej podstaty tak že žiadne prostriedky firmy neboli použité na kolotočárske mecheche a vôbec kde ste v sobotu videli kolotoče.S toho mi vychádza že ste buď boli spoločensky unavený alebo otupený niečim iným . Toľko na vysvetlenie z mojej strany vidide že nemám žiadny problém povedať pravdu na rozdiel od iných . Ja som za svojho života nikoho neokradol nič nesprivatizoval ani žiaden podvod na nikom nespáchl všetko čo mám na to som sa dosť nadrel a zarobil poctivo a pracne.Ak by ste chceli ďalšie informácie z mojej strany nie je problém vám ich poskytnúť ja sa pozerám vždy luďom priamo do očí a nemám čo skrývať , ak som niekomu nepomohol tak som mu určite neublížil.A keď už spomínate detektor lži tak kľudne s otázkami na mňa ho môžem absovovať.
Ale jedna otázka na vás a bude aj s odpoveďou preto že viem za koho kopete a je to zrejmé aj z informácii ktorýmí disponujete.
Viete na akom aute sa vozí terajší primátor aj s manželkou?
Určite viete je to AUDI Q 5 a predstavte si že to auto má uvedeného ako vlastníka firmu Staves , s.r.o. viď. TP , DI NITRA
A teraz si už odpovedajte sami , že prečo a za čo.Ak budete chcieť daľšie informácie o majetku predstaviteľov mesta tak vám ich rád poskytnem s jednou podmienkou že sa odtajníte a nebudete vystupovať zo skrytou identitou vidite že ja s tým problém nemám.
Teším sa aj na osobné stretnutie.
Peter Bujalko je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 13-11-2014, 18:49   #68
jozeF
Senior Member

Počiatočné

Citát:
Pôvodne zaslal Peter Bujalko Zobraz príspevok
Ak budete chcieť daľšie informácie o majetku predstaviteľov mesta tak vám ich rád poskytnem s jednou podmienkou že sa odtajníte a nebudete vystupovať zo skrytou identitou vidite že ja s tým problém nemám.
Mne ten slovosled, pouzite slova a slovne spojenia silne pripominaju pana ktory nedavno tak vyhodne zamenil pozemky z mestom a je velice dobrym priatelom nasho primatora.

Citát:
Pôvodne zaslal kovacpet Zobraz príspevok
Pán Jozeff, ak vymažete svoj príspevok, tak vymažem aj tento. Na vyrovnanie.
Ked som ten prispevok pisal tak som nevedel ze uz je moratorium a neviem ako sa maze na tomto fore.

Naposledy upravil jozeF : 13-11-2014 o 18:51.
Starý 13-11-2014, 18:56   #69
kovacpet
Junior Member

Registrovaný od: Sep 2014
Počiatočné moratorium

Mily jozeFF, menej paranoje a skúste sa radšej pekne popozerať naokolo, či náhodou nekandidujú aj iní kandidáti, ktorí ponúkajú zmenu, no nerobia to takým agresívnym, znechucujúcim a napokon aj diletantským spôsobom ako Váš libling, a mohli by preto lepšie osloviť slušných ľudí. Ak naozaj chcete zmenu, radšej sa poobzerajte po inom kandidátovi ktorý ju ponúka - máte šťastie, je ich viac a ešte "je čas" :-)

Váš P.K.
kovacpet je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 13-11-2014, 19:43   #70
Luboss
Member

Registrovaný od: Oct 2012
Počiatočné info

Len taka otazka do placu... kedze je moratorium (inak to sa ani doma nemozem s manzelkou rozpravat o volbach?) pan primator Tibor Toth mi uz neodpovie, sice on neodpovedal aj ked nebolo moratorium.

Minuly tyzden mne a dalsim mojim priatelom volala pani z Mestskeho uradu Vrable, ze... "poslali sme Vam pozvanku na predvolebne stretnutie s panom Tothom, neozvali ste sa nam, pridete na stretnutie?"

Pytam sa pan Toth - kolko mesto Vrable zo svojho rozpoctu zaplatilo za Vasu kampan? Preco zneuzivate zamestnancov mestskeho uradu na Vasu volebnu kampan? Je to najvacsie chrapunstvo, nemysliste si?

K moratoriu... idem sa so susedom rozpravat o najvhodnejsom primatorovi p. Libiakovi, nech vie, ako by nam lepsie bolo keby mestu vladol p.Libiak.
Dobru noc a "dakujem" pan Toth, ze rozhadzujete moje peniaze na Vasu volebnu kampan.
Luboss je offline   Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou
Zobrazenie tém

Pravidlá prispievania
Nemôžeš založiť nové vlákno
Nemôžeš odpovedať
Nemôžeš pridať prílohu
Nemôžeš upravovať tvoje odpovede

BB code is zapnutý
Smajlícizapnutý
[IMG] kód je zapnutý
HTML kód je vypnutý
Prejdi na

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 07:04.

Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..