![]() |
![]() |
#1 |
Member
Registrovaný od: Oct 2012
|
![]() Mam taku potrebu sa vyjadrit ku kandidatom na primatora mesta Vrable.
![]() Prebehol som si internetovu stránku „je čas“ kandidata na primatora p. Presinskeho. Trochu mi to cele divadlo pripomina slavny nastup sucasneho primatora mesta spred par rokov. Ako len z pocutia viem (opakujem, mam neoverenu informaciu), ze za kampanou p. Presinskeho (ak sa to tak da nazvat, lebo je to len take fotenie sa vsade kde sa da) stoji rovnaka komunita ako za prvou kampanou p. Totha. Kazdy ma pravo byt primatorom ak splna kriteria, ale... Z uvedenej stranky neviem co vynimocne urobil p. Presinsky pre mesto, pred tym som o nom nic necital a nic nepocul, preco by som ho mal volit, co dokazal? Prezrel som si sekciu „aktivity“ a vidim tam len „obzieranie sa“, degustiaciu a odfoteneho kandidata na ekoplagate, ktory by fungoval aj bez jeho pritomnosti. Toto je vsetko co doteraz robil? V zivotopise tiez nic extra vynimocne. To, ze je rozhodca, je fajn, ale sportovca sme uz raz mali za primatora a dopadlo to na dve veci – rozpacito a rozpacito. Je mozne pridat viac informacii do sekcie „aktivity“ co ste doteraz pre mesto urobili? Rad by som na Vas zmenil nazor, no doteraz ste pre mna len marketingova figura, nieco podobne ako v parlamente Matovic. K osobe p. Totha, sucasneho primatora sa vyjadrim len strucne. Keby vladol sam, nie vo dvojici, bolo by to o nieco lepsie. Viac sa zamerat na mesto ako na svoju osobu. Trvalo cele roky kym pochopil, ze na podujati nezabijame primatora, ale svinu (Pritatorska zabijacka), ze noviny Nase Vrable nie su jeho, ale mestske atd. atd. atd. K osobe p. Libiaka, je tu maly problem... vacsia cast populacie (aj v nasom meste) je malo vzdelana preto nam vladne mafia a hlupi ludia. Pan Libiak je velmi sikovny manazer a vzdelany clovek, dlhe roky participuje na akciach mesta, no takychto ludi niektori obyvatelia nemaju moc radi lebo mu nerozumeju. Preto ma podla mna mensie sance na vitazstvo. Ale nadej tu je... ![]() K dalsiemu kandidatovi sa nevyjadrujem, je to bez sance. Dakujem velmi pekne. |
![]() |
![]() |