![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
Registrovaný od: Nov 2016
|
![]() Dobrý deň,
rád by som upozornil na chybu na našej internetovej stránke, v časti "Mestský úrad > Voľné miesta" Po kliknutí na odkaz "Aktuálne" sa stránka zobrazí posunutá nadol tak, aby žiaden aktuálny inzerát nebolo vidno. Rád budem veriť, že ide o náhodnú chybu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
Registrovaný od: Mar 2010
Lokalita: vrable
|
![]() Nezaškodilo by napísať na akom zariadení. Na PC mi to ide. Prehliadač chrome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() Je to na desktope. Win7. Vyskúšal som to v chrome(71.0.3578.98) aj firefoxe (62.0.2) a v oboch sa to chovalo rovnako.
Robí to táto časť URL adresy: &stop_menu=136829#me. Keď ju vyhodím, tak je to v poriadku. http://www.vrable.sk/index.php?id_me...menu=136829#me |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
Registrovaný od: Mar 2010
Lokalita: vrable
|
![]() U mna žiadny rozdiel, práve sa aktualizoval chrome na verziu 72.0.3626.81
Ten string mi to nepridáva, ak idem z hlavnej stránky. win10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() Keď si dáte na slove "Aktuálne" pravé tlačidlo myši a preskúmať prvok, tak budete vidieť kód, na aký sa to odkazuje:
<a href="http://www.vrable.sk/index.php?id_menu=136833&limited_level=1&s top_menu=136829#me" title="odkaz na podstránku">Aktuálne</a> Poslal by som Vám prtscr, ale nedarí sa mi nahrať obrázok. Skúsil som to aj na win 10 a je to to isté, obávam sa, že sme každý na inej stránke. Na stránke http://www.vrable.sk/volne-miesta.phtml?id3=136829 Po kliknutí na hyperlink "Aktuálne". |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() Obrázok som nahral na náš server.
Vidíte na ňom HTML kód stránky spolu s adresou kam odkaz "Aktualne" smeruje. Ak sme na rovnakej stránke, tak tento kód je zaručene rovnaký. Nemal by teda Vás smerovať inam ako mňa (ak mám teda dostatok informácií). ![]() Naposledy upravil Lukáš Kováćik : 04-02-2019 o 12:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
Registrovaný od: Apr 2011
|
![]() už asi viem, v čom je problém, ale hrozne komplikovane by sa to vysvetľovalo, ak priamo nepoznáš administrátorské prostredie webygroup (a tiež mi chvíľu trvalo, kým som to aspoň ako tak identifikoval). Problém je ten že odkaz vždy smeruje na modul a ja som obe ponuky zaradil len ako menu (teda nie ako súčasť modulu, ale jeho nadstavbu). Viac nemá význam ...
Aj sa mi zdá, že som si tento nedostatok pri zadávaní odkazov všimol, ale v rýchlosti som si s tým nevedel poradiť (ani teraz neviem, ako z toho v budúcnosti vykľučkujem), tak som to z dôvodu časovej tiesne riešil cestou menšieho odporu a ... nechal som to tak. (Ak v tom chceš vidieť zámer, nech sa páči.) Ako píšem vyššie, pri najbližšej príležitosti sa tomu pokúsim vyhnúť. Mimochodom, ďakujem za upozornenie na ponuky: v čase, kedy si ich pozeral už mali byť obe v sekcii "história", kam som ich aktuálne presunul (lebo takto to zatiaľ funguje). Novú ponuku zaregistruješ vždy podľa toho, že v pravej časti stránky sa objaví baner s červeným nápisom "Voľné miesto v samospráve mesta". Podobná ponuka sa zároveň objaví v rýchlom menu (v hlavičke stránky). Ak nenájdeš ikonu, nemusíš hľadať aktuálnu ponuku (takto sme nastavení, čo ale neznamená, že to nemôžeš/te kontrolovať hocikedy - ide skôr o vaše pohodlie). Prepáč, že tykám, poznáme sa (dúfam, že s tým nemáš problém - ak aj narevanš). A ešte raz ďakujem za pripomienky. P. S.: Peťo je veľmi aktívny človek a šikovný IT-čkár. Chcel Ti pomôcť ako kolega na fóre, nie ako súčasť oficiálnej štruktúry (pán Peter, ďakujem). Juraj Čokyna, admin vrable.sk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
Registrovaný od: Apr 2011
|
![]() teraz pozerám, že rovnako sa mi na stránke správa história ponúk práce! Vidím, že to musím riešiť akútne. Ešte raz sa ospravedlňujem a ďakujem za pripomienky ...
Čokyna, admin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() Nechcem
![]() Kľudne mi tykajte. Ďakujem za osvetlenie situácie. Veľa zdaru pri náprave! @PeterM: úmysel bol dobrý,vďaka. Ale tá chyba sa ti musela prejaviť ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tágy |
internetová stránka |
Práca s témou | |
Zobrazenie tém | |
|
|