![]() |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
Registrovaný od: Feb 2011
|
![]() Dobrý deň, dočítal som sa o stretnutí primátor Tibor Toth vs podpredseda Jednota COOP SD Nitra Peter Šipciak.
Pravdepodobne rokovali o rekonštrukcii SM COOP JEDNOTA Vráble, ale výsledok rokovania nie je nikde zverejnené, a doba rekonštrukcie bolo tuším posunutá, je o tom informácia na Jednote, nikde inde ani zmienka. Infraštruktúra maloobchodu v dedine Vráble už dlhú dobu nestoji ani za začatie rozhovoru, ale nie každý Vrábeľčan má možnosť nakupovať v iných dedinách okolo Vrábeľ, preto som zbytočne očakával nejakú informáciu o rekonštrukcii predmetného maloobchodu. Reťazec CBA tu skončil nadobro, Nitrazdroj o predajňu vo Vrábľoch nestoji, tak aspoň Jednota by si mohla zákazníka trochu viac vážiť. Tesco, Lidl nemajú u mňa nijakú vážnosť, tam si robia zo zákazníka dobrý deň. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
Registrovaný od: Oct 2010
|
![]() Prepáčte pán "Šiška", ale ja mám úplne opačný názor o ponuke sortimentu a tiež prístupu personálu ku zákazníkovi. Osobne poznám špičkový manažment Jednoty, pretože som mal možnosť byť s nimi v kontakte hneď po roku 1990 z pozícii primátora,v čase keď mimochodom nemali záujem prevádzkovať obchody na Dyčke a tiež H.Ohaji. Komunikoval som s nimi o udržovaní čistoty a poriadku priestorov na parkovanie pre zákazníkov v centre mesta ktorá je vo vlastníctve Jednoty. O tieto priestory sa vôbec nezaujímali akoby patrili mestu. A tiež by som mohol rozprávať o ich reakcii, keď dostali vysokú pokutu od odboru,ktorého som bol na bývalom Krajskom úradu vedúci za porušenie zákona.
Nezvyknem reagovať na príspevky "kolegov" diskutérov ktorých si vážim (hlavne však tých ktorí nie sú v anonymite) ale Váš veľmi kritický názor na služby obchodných reťazcov TESCO a LIDL ma k mojej reakcii vyprovokoval. Možno sa pán "kolega"často spolu stretávame v TESCU či LÍDLI pri nákupoch a mohli by sme si osobne o tom pohovoriť. Žiaľ ste na diskusnom fóre v anonymite. Škoda !? Na záver sa chcem ospravedlniť všetkým slušným, ochotným pracovníkom COOP JEDNOTA ktorí určite aj v našom meste sú. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
Registrovaný od: Feb 2011
|
![]() Pán Uhrecký, váš komentár môjho príspevku je úplne od veci! K personálu maloobchodov som sa v príspevku nevyjadril, ale k vedeniu reťazcov. A infraštruktúra, to znamená zloženie zastúpenie jednotlivých znaciek, CBA, COOP, LIDL, TESCO nikto iný nemá záujem vo Vrábľoch podnikať. Mňa neuzajima čo Vy ste, čo bolo a podobne, ale ako sa bude vyvíjať ponuka maloobchodov vo Vrábľoch. Keď už história, tak pán Uhrecký vo Vrábľoch bolo cca desať obchodov s potravinovým sortimentom, dnes ich je koľko a akú kvalitu potravín a za akú cenu ich ponúkajú?!
A názory máme rôzne, niekedy úplne zhodné a inokedy diametrálne odlišné, ale o tom je demokracia a sloboda prejavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
Registrovaný od: Jul 2018
|
![]() Dobrý deň pán Siska,
ďakujem za podnet a zároveň sa ospravedlňujem, že odpovedám s časovým oneskorením. Spoločnosť Jednota COOP Vráble sa neobrátila na úrad so žiadosťou o zverejnenie oznamu, že bude predajňa zatvorená. Z toho dôvodu sa táto informácia neobjavila na internetovej stránke mesta. Len pre porovnanie, spoločnosť Lidl sa začiatkom roka 2019 na mesto obrátila so žiadosťou o zverejnenie informácie o zatvorení predajne. Na základe ich požiadavky bol zverejnený oznam. Odpoveď vypracoval: Mgr. Viktor Németh, referent OOaS MsÚ Vráble |
![]() |
![]() |