![]() |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
Registrovaný od: Aug 2011
|
![]() Chcel by som sa opýtať niekoho z kompetentných na :
1 - Za akých podmienok (akú sumu) sa predala bývalá detská poliklinika na Levickej ulici novému vlastníkovi? 2 - Na aké účely sa majú využívať tieto priestory? 3 - Ako ho viaže zmluva ( kedy sa tam konečne začne niečo robiť)? 4 - Nemalo by byť záujmom mesta, aby tie priestory boli nejako rozumne využité? Nakoľko mi pracovná vyťaženosť bráni zúčastniť sa verejného zasadnutia MZ, využil som voľbu diskusného fóra mesta Vráble. Ďakujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
Registrovaný od: Oct 2010
|
![]() Dobrý deň ,
chcel by som reagovať na Vaše otázky týkajúce sa predaja objektu bývalej detskej polikliniky.Predaj sa uskutočnil formou obchodnej verejnej súťaže s následným schválením v MsZ podľa výsledku súťaže za cenu 233 000 eur.Využitie priestorov nebolo v rámci súťaže špecifikované kvôli možnosti účasti čo najväčšieho počtu záujemcov , ale špecifikácia využitia v danom území je vlastne stanovená regulatívami územného plánu mesta.Z uvedených dôvodov nie je zmluvne riešená ani lehota realizácie zámeru.Podľa informácií od súčasného vlastníka objektu by mal v rámci investičného zámeru realizovať na odkúpenej nehnuteľnosti administratívne – kancelárske priestory s možnosťou poskytnutia parkovacích miest.V súčasnej dobe práve prebiehajú vyjadrenia príslušných orgánov v rámci tohto konania . Podrobnejšie info o schvalovaní MsZ ako aj dôvodovú správu k danému prevodu nájdete na webovej stránke mesta (link- Mestské zastupiteľstvo-zasadnutia- 8.9.2010 ). Pekný deň, I.Vojtek ved. OPČaSMM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() Prešli tri roky od podania príspevku - čo s bývalými priestormi detskej polikliniky. Keď sa pozriem na tie priestory, tak sa mi zdá, že sa tam za tie tri roky nič nezmenilo. Kosí sa tam tráva a to je asi všetko. Ak sa mýlim, prosím opravte ma. Rád by som sa mýlil.
Zatiaľ stále mi vychádza, že tie bývalé priestory majetku mesta asi neboli dobre predané. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() Nakoľko odpovede na Vami položené otázky týkajúce sa budúcnosti bývalého detského ,zaujímajú širší okruh občanov , požiadali sme o vyjadrenie súčasného majiteľa , ktorý prisľúbil odpoveď do konca tohto týždňa.Po jej obdržaní Vás budeme informovať.
Pekný deň, I.Vojtek ved. OPČa SMM |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Citát:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() Problematika ďalšieho nakladania s priestormi bývalých detských ambulancií bola rozoberaná v Našich novinách č.16 na druhej strane pod názvom Otázka čitateľa.(k nahliadnutiu aj na webovej stránke mesta link "noviny")
I.Vojtek ved, OPČaSMM |
![]() |
![]() |