Diskusné fórum mesta Vráble  

Naspäť   Diskusné fórum mesta Vráble > Mesto > Diskusia o meste Vráble

Odpovedať

Práca s témou Zobrazenie tém
Starý 25-08-2011, 14:51   #1
Ďula
Junior Member

Registrovaný od: Aug 2011
Počiatočné Čo s priestormi bývalej detskej polikliniky

Chcel by som sa opýtať niekoho z kompetentných na :
1 - Za akých podmienok (akú sumu) sa predala bývalá detská poliklinika na Levickej ulici novému vlastníkovi?
2 - Na aké účely sa majú využívať tieto priestory?
3 - Ako ho viaže zmluva ( kedy sa tam konečne začne niečo robiť)?
4 - Nemalo by byť záujmom mesta, aby tie priestory boli nejako rozumne využité?
Nakoľko mi pracovná vyťaženosť bráni zúčastniť sa verejného zasadnutia MZ, využil som voľbu diskusného fóra mesta Vráble. Ďakujem!
Ďula je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 26-08-2011, 13:03   #2
I.Vojtek ved. OPČaSMM
Member

Registrovaný od: Oct 2010
Počiatočné Re:Čo s priestormi bývalej detskej polikliniky

Dobrý deň ,
chcel by som reagovať na Vaše otázky týkajúce sa predaja objektu bývalej detskej polikliniky.Predaj sa uskutočnil formou obchodnej verejnej súťaže s následným schválením v MsZ podľa výsledku súťaže za cenu 233 000 eur.Využitie priestorov nebolo v rámci súťaže špecifikované kvôli možnosti účasti čo najväčšieho počtu záujemcov , ale špecifikácia využitia v danom území je vlastne stanovená regulatívami územného plánu mesta.Z uvedených dôvodov nie je zmluvne riešená ani lehota realizácie zámeru.Podľa informácií od súčasného vlastníka objektu by mal v rámci investičného zámeru realizovať na odkúpenej nehnuteľnosti administratívne – kancelárske priestory s možnosťou poskytnutia parkovacích miest.V súčasnej dobe práve prebiehajú vyjadrenia príslušných orgánov v rámci tohto konania .
Podrobnejšie info o schvalovaní MsZ ako aj dôvodovú správu k danému prevodu nájdete na webovej stránke mesta (link- Mestské zastupiteľstvo-zasadnutia- 8.9.2010 ).

Pekný deň,

I.Vojtek ved. OPČaSMM
I.Vojtek ved. OPČaSMM je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 12-08-2014, 08:25   #3
Ďula
Junior Member

Počiatočné

Prešli tri roky od podania príspevku - čo s bývalými priestormi detskej polikliniky. Keď sa pozriem na tie priestory, tak sa mi zdá, že sa tam za tie tri roky nič nezmenilo. Kosí sa tam tráva a to je asi všetko. Ak sa mýlim, prosím opravte ma. Rád by som sa mýlil.
Zatiaľ stále mi vychádza, že tie bývalé priestory majetku mesta asi neboli dobre predané.
Starý 21-08-2014, 14:55   #4
I.Vojtek ved. OPČaSMM
Member

Počiatočné

Nakoľko odpovede na Vami položené otázky týkajúce sa budúcnosti bývalého detského ,zaujímajú širší okruh občanov , požiadali sme o vyjadrenie súčasného majiteľa , ktorý prisľúbil odpoveď do konca tohto týždňa.Po jej obdržaní Vás budeme informovať.

Pekný deň,

I.Vojtek ved. OPČa SMM
Starý 19-01-2015, 09:07   #5
Ďula
Junior Member

Počiatočné

Citát:
Pôvodne zaslal I.Vojtek ved. OPČaSMM Zobraz príspevok
Nakoľko odpovede na Vami položené otázky týkajúce sa budúcnosti bývalého detského ,zaujímajú širší okruh občanov , požiadali sme o vyjadrenie súčasného majiteľa , ktorý prisľúbil odpoveď do konca tohto týždňa.Po jej obdržaní Vás budeme informovať.

Pekný deň,

I.Vojtek ved. OPČa SMM
Je január 2015 a stále nevieme čo bude s tými priestormi. Mám právo ako občan mesta Vráble vedieť , čo bude s tými priestormi?
Starý 19-01-2015, 14:08   #6
I.Vojtek ved. OPČaSMM
Member

Počiatočné

Problematika ďalšieho nakladania s priestormi bývalých detských ambulancií bola rozoberaná v Našich novinách č.16 na druhej strane pod názvom Otázka čitateľa.(k nahliadnutiu aj na webovej stránke mesta link "noviny")

I.Vojtek ved, OPČaSMM
Odpovedať

Práca s témou
Zobrazenie tém

Pravidlá prispievania
Nemôžeš založiť nové vlákno
Nemôžeš odpovedať
Nemôžeš pridať prílohu
Nemôžeš upravovať tvoje odpovede

BB code is zapnutý
Smajlícizapnutý
[IMG] kód je zapnutý
HTML kód je vypnutý
Prejdi na

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 20:48.

Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..