![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
Registrovaný od: Mar 2010
|
![]() jozeF,
komu vlastne slúžite? Čo to tu vypisujete za vymyslené teórie? Ja si celú svoju kampaň platím s jedinou podporou - podporou môjho vlastného brata. Inzerát v novinách Naše Vráble som zaplatil v hotovsoti v pokladni Mestského úradu Vráble dňa 29. 10. 2014 pod číslom 1/6347/2014. Ak je potrebné, pošlem sem aj scan príjmového pokladničného dokladu. A priatelia p. Tibora Tótha zavádzajú, žiadna prevolebná a ani povolebná spolupráca s ním nebola a nie je dohodnutá. Tieto, s prepáčením, "hovadiny" vymýšľa niekto, kto sa bojí. Už som tu zverejnil, že som vystúpil z SDKÚ-DS a že sa kandidatúry nevzdám. Bol by som taký blbec a investoval do inzerátu vo Vrábeľských novinách, keď si kompletné noviny viem vydať a aj vydám za 280,- €? Ale považoval som, napriek neprimeranej cene, ohlásiť svoju kandidatúru aj za túto cenu!!! Prosím, držte sa vlastného rozumu, a neznepríjemňujte mi život. A priateľov p. Tibora Tótha, ktorí vraj (teda podľa Vás) šíria reči o našich dohodách touto cestou pozdravujem!!! Vedel som, že táto kampaň bude najnechutnejšia od Novembra 1989, ale že až taká zákerná? Tak to som si nemyslel. Ale určite neodstúpim, tú radosť Vám neurobím. Možno budem posledný, ale vydržím. Sľúbil som to mnohým občanom tohto mesta... Naposledy upravil Marian Libiak : 03-11-2014 o 21:57. |
![]() |
![]() |