Diskusné fórum mesta Vráble  

Naspäť   Diskusné fórum mesta Vráble > Mesto > Diskusia o meste Vráble

Odpovedať

Práca s témou Zobrazenie tém
Starý 31-07-2012, 10:20   #1
siska
Senior Member

Registrovaný od: Feb 2011
Počiatočné Spoločenská kronika

c c

Naposledy upravil siska : 27-12-2012 o 23:47.
siska je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 31-07-2012, 14:59   #2
nadej
Junior Member

Registrovaný od: Jul 2012
Thumbs down spoločenska kronika

je to na zaplakanie,
nadej je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 31-07-2012, 15:02   #3
Ing. Soňa Červená, prednostka MsÚ Vráble
Junior Member

Registrovaný od: Oct 2011
Počiatočné

Pekný deň,

ďakujeme za upozornenie, uvedená chyba bola ihneď odstránená
Ing. Soňa Červená, prednostka MsÚ Vráble je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 06-08-2012, 23:21   #4
čokyna
Member

Registrovaný od: Apr 2011
Počiatočné

Waw! Teším sa z Vašej toler(arog)ancie a pochopenia! Napriek svojej dovolenke viem, pod akým tlakom pracovala kolegyňa, keď spravila túto chybu (koho zastupovala, čo to všetko obnášalo, ako a čo pri tom všetkom napriek predpokladom zlyhalo ...), ktorá Vás stála nervy a (vzhľadom na Vašu reakciu) skoro aj život! Ale, máte pravdu, mne osobne by nevadilo, keby bol štvrtok 31. júla namiesto 2. augusta (pre Vaše pochopenie - vídim, že ho v týchto teplách potrebujete - uvádzam, že by som mal neplánovane dlhšiu dovolenku. Prepáčte, ale Vám sa ešte nikdy nestalo, že ste pri kopírovaní (to je to ctr+c - sctrl+v alebo shift+insert) pod tlakom spravili chybu? GRATULUJEM! Lebo mne sa to, bohužiaľ, sem-tam stane! Je dôležité namiesto normálneho upozornenia človeka, čo sa "mu to podarilo", hneď opľuvať (veď arogantné svine sa dnes nosia)! A - jasné - najlepšie je hneď napísať "aký odborníci tam na úrade pracujú" (mimochodom, preklepli ste sa - správne malo byť "akí" - ale, dohodnime sa, ja Vás za to za dementa označovať nebudem). Pozdravujem tiež pani (?), ktorá podobným tónom písala adminovi (pani, uznávam a kajam sa: SOM DEMENT). Bože, ľudia, čo sa to s nami deje?! Veď stačilo (opakujem sa) normálne človeka upozorniť na chybu ... (peace)
čokyna je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 31-08-2012, 09:04   #5
siska
Senior Member

Registrovaný od: Feb 2011
Počiatočné

c c

Naposledy upravil siska : 27-12-2012 o 23:49.
siska je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 04-09-2012, 11:16   #6
čokyna
Member

Počiatočné

No tak zas ale STOP! Zďaleka som sa nechcel správať ako arogantný úradník (aj ja som v prvom rade občan tohto mesta), len som odpovedal spôsobom nastavenia zrkadla! A - to považujem za dôležité - odpovedal som nielen Vám, ale aj "nádej"-ovi.

Kvôli prehľadnosti to rozoberiem na veľmi podobnom príklade: Pred časom kolega uverejnil na webstránke mesta oznam o možnosti podávania žiadostí o dotácie z rozpočtu mesta. Ako inak, nakopíroval oznam z minulého roka, zaktualizoval ho a poslal na stránku. Všetko by bolo v poriadku, až na to, že mu v texte ostal termín s rokom 2011. Mám skúsenosť, že keď po sebe stokrát skontrolujete napísaný text, takúto chybu si nevšimnete. Stalo sa. Pár dní na to som dostal e-mail od človeka, ktorý je aj respondentom našich diskusných fór. Pozdravil a v pohode ma upozornil, že na stránke, na tom a tom mieste je zrejme chyba, že by sme to mali skontrolovať, prípadne opraviť. VECNÁ PRIPOMIENKA - jednoduché konštatovanie bez urážania. Napriek tomu, že sa nejednalo o moju agendu, som problém okamžite odstránil a pisateľovi som sa e-mailom poďakoval. Toto pokladám za bežný prístup.

A teraz späť k našej debate (a k zrkadlu). Chápem, že ste svoju pripomienku napísali na diskusné fórum (je to jednoduchšie, ako niekde na stránke hľadať e-mail na admina) - toto nie je irónia, ale myslené úplne vážne. Čo však nechápem (a práve TO som Vám a "nádej"-ovi vyčítal), sú vaše poznámky
- "aký odborníci tam na úrade pracujú!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? " a
- "je to na zaplakanie,".
Preto ten charakter mojej odpovede. ZRKADLO. A to som si fakt myslel, že tento spôsob debaty Vám vyhovuje (ale veď ste si ho priamo vypýtali!). Takže, sorry, ak ste to tak nepochopili, rozhodne nemalo ísť o aroganciu úradníka "lebo môže" ...

Odpoviem Vám aj na otázku, čo si pomyslím o zlom termíne odletu od cestovnej kancelárie: nuž, pomyslím si, niekto sa pomýlil, budem tam musieť zavolať (zabije mi to čas a zoberie peniaze), lebo neviem, či odlietam tridsiatehoprvého, alebo vo štvrtok (nepomôžem si). A zároveň ich upozorním, že im táto chyba asi vyskočila aj v iných oznámeniach ďalších klientov. Smola. A, verte, aj pilotom v kokpitoch a lekárom pri operáciách sa takéto maličkosti stávajú, len ich nevnímate ako chybu pilota, ale ako "turbolencie", či chybu lekára (aj keď tu asi skôr, na lekárov sme sa naučili zvaľovať všetko).

Posuňme ale debatu ďalej (k predchádzajúcej téme sme si povedali asi všetko a, buď sa pochopíme, alebo sa na seba budeme ďalej - zbytočne - hnevať). Čo ma mrzí, je Vaša poznámka "mam dojem pri navsteve MsU Vrable, ze tam mate holiday cely rok!". Prečo, prosím, máte tento dojem? Čo sme neurobili? Máte osobnú skúsenosť, alebo opäť len hovoríte do vetra? Skúsme sa odosobniť od "hlúpostí" typu preklep v dátume, ak ide o principiálne veci, SEM S NIMI! Myslím, že nás je na úrade dosť veľa, ktorým záleží na tom, ako sme vnímaní, kde robíme chyby, čo robíme zle. Aj my sme platitelia daní, aj my sme občania samosprávy, len - a to vieme všetci - sa ľahšie kritizuje zvonku, ako zametá pred vlastným prahom. Tak nám pomôžte pozametať (len, prosím, nie "smiešnosťami" - poďme po veci). Koniec-koncov toto nemusíme riešiť cez fórum (ale môžeme), ale aj priamo cez Vašich poslancov. Ak sa už nechcete (dobre, som ochotný uznať, možno nemáte najlepšie skúsenosti) kontaktovať s úradníkmi priamo, skúste to cez zastupiteľstvo. Len sa VOPRED navzájom neurážajme (ako som pochopil vaše - teda Vaše a "nádej"-ove príspevky) ...

Mimochodom, príspevok som robil počas pracovnej doby (a zabral mi dosť času), takže ostanem dlhšie v práci, aby som stíhal aj bežné pracovné veci. Mimochodom, príspevok som robil bez pustenej klímy, zaplatenej z našich daní, na počítači zaplatenom z našich daní a pri spotrebe elektriny zaplatenej z našich daní (podobne ako toaletný papier na úrade ...). A dalo by sa pokračovať. Ale načo? Toto asi nie je úroveň, ktorú ste chceli dosiahnuť. Ani ja (ZRKADLO). Teším sa na ďalšiu zmysluplnú debatu.

Naposledy upravil čokyna : 10-09-2012 o 17:40. Dôvod: preklepová chyba
Starý 10-12-2012, 16:15   #7
peterM
Senior Member

Registrovaný od: Mar 2010
Lokalita: vrable
Počiatočné

EDIT: chyba vyriesena, povodny prispevok odstraneny autorom

Naposledy upravil peterM : 11-12-2012 o 11:43.
peterM je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 11-12-2012, 11:18   #8
čokyna
Member

Počiatočné peterM

ďakujem za upozornenie - moja chyba, zastupoval som kolegyňu ...
keďže v tomto čase je oznam už neaktuálny, stiahol som ho ...
ospravedlňujem sa príbuzným, dúfam, že som im nespôsobil väčšie problémy

ešte raz, vďaka za upozornenie
Odpovedať

Práca s témou
Zobrazenie tém

Pravidlá prispievania
Nemôžeš založiť nové vlákno
Nemôžeš odpovedať
Nemôžeš pridať prílohu
Nemôžeš upravovať tvoje odpovede

BB code is zapnutý
Smajlícizapnutý
[IMG] kód je zapnutý
HTML kód je vypnutý
Prejdi na

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +2 hodiny. Teraz je 18:09.

Fórum používa : vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2008-2010 Agroinštitút Nitra š.p..